alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Svart · Strumpor

 
[19]

Bekväma och funktionella svarta strumpor för herrar

Ett par strumpor framtagna för träning är viktigare än vad många tror. Modellerna i Reeboks urval av svarta strumpor för herrar är tillverkade för att du ska kunna maximera din träning. Alternativen i urvalet kommer i svart färg och neutral design samt i storlekar som passar de allra flesta.

Svarta herrstrumpor framtagna för hårda träningspass

Vi har alla varit där. Regnet tränger genom skon och du känner hur strumpan blir allt blötare och tyngre på foten. Tur då att Reebok har både fuktavvisande skor och strumpor framtagna för dig som är i konstant rörelse oavsett väder. Varför inte satsa på ett par stödjande kompressionsstrumpor med extra vaddering i tå och häl som ger foten skön stötdämpning under explosiv träning. Som nämndes tidigare kommer Reeboks kompressionsstrumpor i ett fuktavledande material som håller fötterna både svala och torra, väldigt effektivt under hårda gympass. Många modeller i sortimentet kommer även med extra stöd runt vrist och hålfot vilket dämpar steget och på så vis förhindrar att du drar på dig onödiga slitskador. För dig som tycker om att löpträna i strumpor med högt skaft under tidig morgon eller sen kväll har Reebok strumpor som kommer med reflexdetaljer, så du syns ordentligt när du tränar i mörker.

Strumpor med högt eller lågt skaft

Reeboks svarta herrstrumpor finns i allt från diskreta ankelmodeller med lågt skaft som inte syns i skon till höga kompressionsstrumpor med extra ribbat parti runt vristområdet. Alternativ kommer i neutral svart färg samt med ventilerande meshpaneler som låter foten andas. Perfekt för både vardagsbruk och intensiva träningspass. Letar du efter strumpor som ger mer komfort på gymmet eller i vardagen har du definitivt hittat rätt. Strumpans svarta färg gör det dessutom enkelt att kombinera fotplagget med många personliga stilar. Hitta din typ av strumpa i Reeboks utbud av svarta strumpor för herrar.