alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr terrängskor

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Terrängskor för herrar som vill ge allt

Visst, det kan vara charmigt att springa i stan då och då, men ärligt talat så kan man lika gärna passa på att få en naturupplevelse om man ändå ska ut. Våra terrängskor för herrar är perfekta när du lämnar stadens brus bakom dig och går tillbaka till våra uråldriga rötter. Känn historiens vingslag när du springer i samma skogar som dina förfäder gjorde på jakt efter mat och upplev den härliga känslan av runner’s high som knappt någonting i livet kan toppa. Våra skor är anpassade för tuff terräng när du behöver det där lilla extra från dina skor.

Traillöparskor för herrar för maximal grepp och stötdämpning

När man byter från vanliga löparskor till traillöparskor för herrar så märker man en enorm skillnad. Den största skillnaden är sulorna, som är inspirerade av klättring och bergsbestigning. Dessa sulor ger maximalt grepp, oavsett om du springer på grus, gräs eller lera. Detta gör att du har full kontroll över var du sätter fötterna och minskar risken för att du ska halka eller trampa snett. De känns stadiga och rejäla, men ändå lätta nog att springa långt i. Skorna har en skön mellansula av EVA som ger god stötdämpning, vilket är bra för hela kroppen.

Kombinera dina löparskor med kläder för terränglöpning

Till dina terrängskor rekommenderar vi att du satsar på slitstarka löparkläder i mörka färger. På så sätt behöver du inte oroa dig för att kvistar och snår ska skada kläderna, eller att de ska få fula fläckar från lera som skvätter upp. Ett par kompressionstights är perfekta för att hjälpa dig att hålla ut längre i löparspåret och de minskar dessutom tiden det tar att återhämta sig efter träningspasset. Det är också en bra idé att använda särskilda träningsstrumpor i dina nya skor.