alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Terrängskor för herr

 
[18]
Herr Träningsform Svart Astroride Trail GTX 2.0Herr Träningsform Svart Astroride Trail GTX 2.0

Astroride Trail GTX 2.0

Herr Träningsform

Sköna och stötdämpande terrängskor för herrar

Reebok har tagit fram en stor kollektion av löparskor för att du ska hitta en modell som passar för just dina fötter och din löparstil. När du väljer löparskor är det viktigt att du hittar en modell som passar inte bara för din smak och komfort men även för det underlag du springer på. För dig som gillar terräng hittar du flera olika modeller som är anpassade för just terränglöpning. Med Reeboks terrängskor för herrar kan du ge dig ut i spåret även när terrängen är ojämn och hal och trots detta få maximal markkontakt med Reeboks greppande sulor.

Prestera på topp med traillöparskor för herrar

När du ger dig ut i skog och mark vill du ha ett par skor som ger bra grepp i alla typer av terräng. Med dynamiska sulmönster och greppande gummimaterial får du skor med optimalt grepp på underlaget. Med lätta och stötdämpande mellansulor i EVA-material får du även skön stötdämpning som gör att du orkar längre. Förstärkta tåpartier gör att du skyddar tårna från att stöta mot sten och grus. Flera av Reeboks traillöparskor för herrar kommer med vattentätt GORE-TEX® material som inte bara håller fukt borta från foten men även låter svett ledas bort från huden för att hålla fötterna torra. I Reeboks kollektion av terrängskor hittar du både skor som passar för vandringsleden och för löparspåret.

Snygg sportstil med Reeboks terrängskor för herrar

Reebok har inte bara komfort och funktion i fokus för sin design utan du kan även räkna med att hålla stilen under träningen. Modellerna från kollektionen av terrängskor kommer i en mängd olika stilar. Här hittar du klassiska och diskreta helsvarta terrängskor som kan matchas till vilken träningsoutfit som helst. Du hittar även skogsgröna och kamouflagefärgade skor för en snygg friluftslook samt häftiga färgkombinationer för en energiskt och pigg sportstil.