alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Tights

 
[10]
Workout Ready Compression Tights
United By Fitness Compression Tights
Running Essentials Speedwick Tights
Reebok Blake Trunks
Reebok Flynn Trunks

Sköna och stilrena tights för herrar

Tights i Reeboks utbud är framtagna för löprundan såväl som gympasset. Modellerna är tillverkade i material som låter dig träna obehindrat och kommer i neutral, svart färg samt i kort och lång design, så du enkelt kan matcha plagget med resten av din träningsoutfit.

Optimera träningspasset med ett par långa eller korta tights för herrar

Tights har blivit ett populärt alternativ att använda under hårda träningspass i gymmet såväl som under löprundan ute i spåret. I Reeboks sortiment av tights för män hittar du plagg för alla träningsaktiviteter. För dig som tränar tunga marklyft och ladder drills finns bekväma kompressionstights med ventilerande meshpaneler, framtagna i stretchigt material för optimal rörelse. I utbudet av tights för män hittar du även modeller med fuktavledande Speedwick-teknologi, vilket håller dig torr och sval under träningspasset. Självklart har Reebok alternativ för dig som löptränar, här finns svettavledande löpartights som kommer med både ventilerande mesh och i figursydd passform. Många löpare tycker om att springa under tidig morgon eller sen kväll, och därför kommer många alternativ med reflexdetaljer så du syns ordentligt ute i spåret. För Reebok är det dessutom viktigt att hushålla med jordens resurser. Med detta i åtanke är modellerna framtagna i ett material baserat på återvunnen polyester.

Kroppsformade herrleggings från Reebok

Tights kommer i både korta och långa varianter så du kan växla mellan inomhus och utomhusbruk vid behov. Under träningspasset är det viktigt att du har händerna fria och kan fokusera på din träning, därför finns modeller med förvaringsfickor i linningen som håller mindre accessoarer som nycklar eller telefonen. Plaggen kommer i neutral design, utformade efter kroppen vilket ger maximal rörelsefrihet. Tights är ett utmärkt träningsplagg för alla typer av aktiviteter. Ta träningen till nästa nivå med ett par snygga och bekväma tights för herrar.