alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Tights för Herr

 
[34]

REEBOK TIGHTS FÖR HERR

När det är dags att träna under de kallare månaderna är det skönt med ett par värmande och snygga tights. Hos Reebok finner du tights för herr för såväl löpning som Cross training och träning, såväl långa som korta modeller.

Löpartights

Vi har löpartights som är gjorda av Thermowarm Touch som är ett mjukt, varmt och fuktavledande material som håller dig varm under de kalla löprundorna, liksom modeller med värmekontrollerande mesh i knävecken. På framsidan är de försedda med ett vindavvisande tyg och en nyckelficka, allt för att underlätta din löpträning. De har även reflexdetaljer så att du syns i mörkret.

Tights för Cross training

Bland vårt utbud av Cross training-tights finner du modeller med Speedwick-teknologi som leder bort fukten från kroppen och slitstarka CORDURA®-paneler på smalbenen bland många andra praktiska och sköna egenskaper.

Tights för träning och fitness

När kylan tränger på är det skönt med ett par värmande träningstights i Thermowarm Touch som även leder bort fukten från kroppen så att du känner du torr och sval, andra modeller har kompressionspassform som ger stöd åt lår och säte för att motverka trötta muskler under hårda träningspass. Gillar du dessutom Les Mills-träning har vi de perfekta tightsen för den här typen av träning, med platta sömmar som minskar risken för skav och med meshinfällning för ökad rörelsefrihet och andningsförmåga.

Låt inte kyla och blåst hindra dig i din träning. Med Reeboks träningstights för herr kan du lugnt fortsätta med din träning, vare sig det handlar om tidiga morgonrundor i löpspåret eller att ta sig varm och trygg till gymmet för ett hårt Cross training-pass. Gillar du sedan att slappa i soffan i en ledig och mysig stil har vi byxorna även för det.