alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Track Pants

 
[16]
Workout Ready Track Pants
Workout Ready Pants
Workout Ready Track Pants
Workout Ready Track Pants
Training Essentials Vector Track Pants
United By Fitness Athlete Pants
Classics Vector Track Pants
MYT Joggers
DreamBlend Cotton Track Pants
Classics Back Vector Track Pants
Classics Back Vector Track Pants

Bekväma mjukisbyxor för herrar för uppvärmning eller vardagsbruk

Ett par mjukisbyxor bör hänga i varje garderob. På grund av dess mjuka design är denna typ av byxa ett populärt alternativ för användning till vardags såväl som överdragningsplagg innan och efter träningspasset.

Värm upp i ett par sköna mjukisbyxor i Reeboks utbud för herrar

Mjukisbyxor är ett mångsidigt plagg som används efter en lång tuff träningsvecka, som överdragsplagg när du pendlar till och från gymmet eller för en mer sportig look när du springer ärenden i vardagen. I Reeboks sortiment hittar du mjukisbyxor i både kroppsnära slim fit-design och modeller med normal passform. De flesta alternativ i utbudet av mjukisbyxor för herrar är tillverkade i skönt material med Speedwick-teknologi som tar bort fukt och på så vis håller huden torr och sval under uppvärmningen. Vare sig det gäller uppvärmning eller alldagligt bruk kan det vara skönt att inte behöva hålla i accessoarer som telefon eller mobil. Därav har en del modeller i Reeboks urval sidfickor med blixtlås. Precis som med resten av Reeboks träningskläder är rörelse A och O. Därför kommer mjukisbyxor i sortimentet med elastisk linning, framtaget för optimal rörelse. För att spara på jordens resurser är en del alternativ dessutom tillverkade av återvunnet material.

Värm upp i stil med ett par sköna och varma träningsbyxor

Reeboks mjukisbyxor kommer i storlekar och färgval som passar de allra flesta. Här finns byxor med kroppsnära utformning i klassiska basfärger. För dig som gillar att sticka ut finns även modeller i normal och ledig passform med kontraststarka färger som deep teal, toxic yellow och en blåaktig collegiate navy-färg. Föredrar du klädesplagg med loggor bjuder urvalet på alternativ med broderade, snygga Reebok-logotyper. När du tränar är det viktigt att du inte glömmer uppvärmningen. Så varför inte värma upp i stil med ett par snygga mjukisbyxor.