alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr · Tränings- och duffelväskor

 
[50]
Träningsform Svart UBF Grip Bag MediumTräningsform Svart UBF Grip Bag Medium

UBF Grip Bag Medium

Träningsform

1 / 2
Sida:av 2

Funktionella och smidiga sportväskor för herrar

En ordentlig träningsväska kommer med många fördelar. Reeboks väskor ger dig inte bara en snygg, sportig look i vardagen utan har även fickor tillverkat i fuktavvisande material vilket hjälper att hålla accessoarer torra om du bär på blöta kläder. Här finns flera typer av träningsväskor som kommer i färger för både en neutral look samt i självsäkra, kontrastfärgade alternativ.

Justerbara modeller i Reeboks utbud av sportväskor för herrar

Väskor utsedda för dig som tränar behöver vara praktiska och smidiga att bära på till och från gymmet. Sportväskor från Reebok kommer därför i snygg design och med flera praktiska fördelar. I urvalet hittar du alternativ som kommer med ett lättillgängligt huvudfack samt med blixtlås upptill, perfekt för stressiga morgnar eller när du snabbt behöver komma iväg till träningspasset. Väskorna i utbudet är även försedda med både justerbara axelremmar och bärhandtag. För mindre accessoarer som en vattenflaska, nycklar eller telefon finns praktiska förvaringsfickor på sidorna. Du som föredrar duffelväskor hittar även ett brett urval av modeller, tillverkad av 100 % polyester och som kommer med både bärvänliga handtag och invändiga fickor med blixtlås. En del alternativ i sortimentet kommer dessutom med välventilerade fack tillverkade av fuktavledande mesh som håller viktiga accessoarer torra.

Komplettera din outfit med en stilren träningsväska för män

Något som många föredrar är just sportväskans eleganta look. Reeboks urval av funktionella sportväskor för herrar kommer i flera sportiga designval och kompletterar dagens outfit på ett utmärkt sätt. Utbudet bjuder på flera neutrala färgalternativ och väskor med färger som lyser upp en grå vardag, likt pixel pink och humble blue, perfekt för dig som föredrar kontraststarka alternativ. Vardagen kan minst sagt vara stressig. Så varför inte göra weekendresan eller pendlingen till och från gymmet till en smidig process med en praktisk och snygg sportväska för herrar.