alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Träningsform · Shorts

 
[129]
1 / 3
Sida:av 3

Sport shorts för herrar som håller

Ett par träningsshorts måste tillåta den aktive röra sig obehindrat samtidigt som de ska vara både bekväma och fuktavvisande. Med träningsshorts i Reeboks sortiment behöver du inte kompromissa på varken kvalitet eller funktion, utan samtliga plagg är tillverkade med dig som tränar regelbundet i åtanke. Givetvis kommer shortsen med en snygg design anpassat för både vardagsbruk och för intensiva pass på gymmet.

Praktiska och funktionella sportshorts för herrar

Under träningspasset är det viktigt med sköna och flexibla shorts. Därför kommer Reeboks shorts i mängder av storlekar, färger och material framtagna för både allround-träning, löppass, explosiva övningar eller för användning i vardagen. Exempelvis finns slimmade shorts med en kroppsnära utformning och justerbar midja, perfekt för dig som föredrar en mer slimmad look. I utbudet av Reeboks sport shorts för herrar hittar du även klädesplagg utformade med en normal passform och smidiga fickor för telefonen eller nycklarna så du kan röra dig obehindrat samtidigt som nödvändiga accessoarer är i säkert förvar. När det kommer till modeller tillverkade av bomull samarbetar Reebok med Better Cotton Initiative för att förbättra den globala bomullsproduktionen.

Bekväma och moderna shorts som reflekterar din livsstil

Träningsplagg behöver givetvis vara tillverkade med material som låter dig träna obehindrat. Träningsshorts ska också kunna reflektera vem du är. I Reeboks sortiment finns ett brett urval av designer och utformningar att välja mellan i storlekar och färger som passar de allra flesta. Föredrar du diskreta shorts finns alternativ med normal passform i grå, svart eller vit färg. För dig som gillar kontrastfärger finns modeller i exempelvis posh pink och radiant red. Så vare sig du är ute efter kroppsnära shorts för löpturen eller modeller med normal passform för alldagligt bruk, kan du vara säker på att du hittar vad du behöver i Reeboks utbud av sport shorts för herrar.