alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Träningsform · Skor

 
[251]
1 / 6
Sida:av 6

Sportskor för herrar med modeller för alla träningstillfällen

När du rör på dig eller tränar är det viktigt att du har ett par ordentliga och bekväma träningsskor tillgängliga. I Reeboks sortiment av sportskor för herrar finns träningsskor för alla typer av aktiviteter. Skorna kommer dessutom i snygg design med massvis av färgval, utmärkt för en sportig look på gymmet eller i löpspåret, men också när du springer vardagliga ärenden.

Slitstarka modeller i Reeboks herravdelning för sportskor

Träningsskor behöver vara slitstarka och smidigt utformade efter foten, så du tillåts träna obehindrat, och sportskor från Reebok är tillverkade med detta i åtanke. Här finns exempelvis stabila lyftarskor som stadigt håller foten i ett fast grepp vid tunga lyft eller styrketräning. För dig som löptränar hittar du stilrena och lätta skor perfekt en löptur ute i spåret eller på löpbandet i gymmet. Skorna kommer dessutom med ventilerande mesh, vilket låter foten andas samtidigt som den hålls sval och torr. En del skor i utbudet av sportskor för herrar kommer med flexibla sulor med en smal kudde runt skaftet vilket håller foten på plats under mer explosiva träningspass. Här finns också skor med urtagbara sulor tillverkade av EVA-material för dig som behöver träna med exempelvis ortopediska sulor.

Stilrena och bekväma träningsskor för män

Skor från Reebok kommer med ett bekvämt inre och ett snyggt yttre. Alternativet i sortimentet är framtagna så du enkelt kan använda skorna för vardagliga ärende och givetvis när du tränar. Här finns allt från diskreta modeller i enkel vit eller svart färg, till kontrastfärgade alternativ i vivid orange eller bright cyan. Föredrar du löpturer eller utomhuspass närmare kvällssnåret eller under tidig morgon är det viktigt att du syns ordentligt. Därför kommer utvalda alternativ i sortimentet med reflekterande ytor. Vilken träningsstil du än föredrar, varför inte jaga det personliga rekordet eller utmaning dig själv med ett par sportskor.