alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Herr · Träningsform · Strumpor

 
[48]

Låga och höga sportstrumpor för herrar

Ett par strumpor framtagna för träning ventilerar foten och samtidigt ger dig maximal rörelse under träningspasset. I Reeboks sortiment av moderna sportstrumpor för herrar finns fotplagg med både hög och låg utformning i en mix av kontrastfärgade och neutrala färger.

Låt foten andas med bekväma plagg i Reeboks utbud av sportstrumpor för herrar

Något som ibland glöms bort är vikten av en ordentlig strumpa framtagen för träning. Det är lätt hänt att ett par vanliga bomullsstrumpor används under träningspasset. Vanliga strumpor suger åt sig fukt och gör att foten känns tung och osmidig när du tränar. Med ett par sportstrumpor från Reebok kan du glömma våta fotplagg som knappt går att ta av efter ett hårt pass. Här finns riktigt sköna ankelstrumpor som ventilerar ut svett och samtidigt håller foten på plats under mer explosiv eller intensiv träning. Strumporna är även tillverkade med bekvämt och stretchigt blandmaterial, så du enklare kommer i kontakt med foten under träningspasset. En del alternativ är utformade med åtsmitande mudd med ribbad design för extra komfort. I Reeboks urval av sportstrumpor för herrar finns dessutom knähöga modeller med stödjande kompression, perfekt för tuff intervallträning.

Träningsstrumpor som matchar din personliga stil

Reeboks sportstrumpor kommer i flera snygga designval. För dig som inte vill att strumpan ska synas under träningspasset hittar du låga, diskreta modeller i flera snygga färgval. Urvalet av sportstrumpor bjuder även på medelhögt skaft med klassisk Reebok-logotyp som fungerar utmärkt att matcha med ett par snygga shorts i Reeboks urval av träningskläder. Vare sig du är ute efter ett par flexibla strumpor med lågt skaft eller kontrastfärgade strumpor med extra vaddering runt tå och häl, kan du vara säker på att du hittar bekväma strumpor som matchar resten av ditt träningsställ i Reeboks utbud av sköna sportstrumpor för herrar.