alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Träningsoveraller

 
[21]

SPARA UPP TILL 40 % + 20 % EXTRA PÅ LES MILLS®

Få 40 % RABATT på produkterna som hjälper dig att ge allt. Lägg i en högre växel och få 20 % EXTRA när du handlar för 599 kr. Undantag förekommer.
Workout Ready Tricot Track Suit
MYT Track Suit
Techstyle Track Suit
Classics Vector Track Jacket
Techstyle Track Suit
Training Essentials Piping Track Suit
Workout Ready Track Suit
Vector Track Suit
Classics Vector Tape Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Training Essentials Vector Track Jacket
Classics Washed Track Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Training Essentials Piping Track Suit

Gör din garderob komplett med en träningsoverall för herrar

Om det är något alla borde ha i garderoben så är det garanterat en skön och snygg träningsoverall. Träningsoveraller för herrar fungerar utmärkt för både vardagen och ett hårt träningspass och är definitivt ett måste i vardagsgarderoben. Är du en person som gillar när alla möts vart fjärde år för att se världens största sportevenemang eller ser du hellre på MMA? Oavsett vilken sport du föredrar finns en träningsoverall som fungerar för dig och dina behov. Släng på dig träningsoverallen och gör dig redo för ditt nya personbästa!

Det bästa materialet för våra träningsoveraller

Olika personer föredrar olika material, vilket är något vi är väl medvetna om. Du hittar träningsoveraller i stilren polyester, klassiskt trikåmaterial, slätvävt material, mjukt och skönt French Terry-material och mycket mer. Om du vill ha en träningsoverall med extra andningsförmåga ska du satsa på en med ett meshfoder. Vi vet att det är viktigt att ta hand om naturen och människorna runt omkring oss, därför använder vi bomull från Better Cotton Initiative som är ett samarbete för att förbättra den globala bomullsproduktionen. Dessutom använder vi återvunnet polyester som hjälper till att spara på jordens resurser.

Vilken träningsoverall-stil är din?

Oavsett om du gillar en träningsoverall i mer hipp retrostil med blockfärgade detaljer, klassisk enkel stil med en enkel logga eller stilren skärning så finns där garanterat en som är tillverkad för dina behov. Om du är en person som alltid har med dig nycklar, mobiltelefon och så vidare så är ett par byxor med många fickor att föredra. En träningsoverall för herrar går bra att använda året runt och hjälper dig att hålla en snygg stil samtidigt som du håller dig varm innan du fått upp flåset eller när du är på väg hem från träningspasset. Ett par snygga sneakers tillsammans med din träningsoverall kommer att ta din outfit till nästa nivå.