alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsoveraller för Herr

 
[24]
Workout Ready Tricot Track Suit
Workout Ready Track Suit
Vector Track Suit
Workout Ready Tricot Track Suit
MYT Track Suit
Training Essentials Piping Track Suit
Training Essentials Vector Track Jacket
Workout Ready Track Suit
Classics Back Vector Track Jacket
Vector Track Suit
Training Essentials Piping Track Suit
Classics Vector Tape Track Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Classics Back Vector Track Jacket
Training Essentials Linear Logo Track Suit
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Washed Track Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Techstyle Track Suit

TRÄNINGSOVERALLER FÖR HERR

När temperaturerna sjunker och blåsten och regnet kommer finns det inget skönare än en värmande och mysig träningsoverall. Våra träningsoveraller fungerar lika bra för att ta dig varm och torr till gymmet som för att softa i soffan efter ett hårt träningspass eller en tuff arbetsdag.

Träningsoveraller för träning

Sanna träningsentusiaster låter sig inte hindras av lite dåligt väder för att klara av sin träningsmål. För att hjälpa dem på traven har vi tagit fram sköna träningsoveraller som passar bra under uppvärmningsfasen. De har en skön passform som följer kroppens rörelser under träningen och vi har även modeller med Speedwick-teknologi som leder bort fukten från kroppen och håller dig torr och sval under hela träningspasset. Öppna förvaringsfickor, dragsko i midjan i byxorna för perfekt passform och hellång dragkedja på jackan är andra fördelaktiga egenskaper hos våra träningsställ.

Classics träningsoveraller och träningsjackor

Våra träningsoveraller för herr från Classics-kollektionen erbjuder sköna byxor och tröjor eller jackor att mysa i på kalla och mörka vinterdagar eller lika gärna glänsa i på stan med en ledig och sportig stil. I det här utbudet hittar du träningsoveraller i värmande French Terry-material med rundad hals och normal pasform, liksom andra modeller i nylon eller trikåmaterial, med muddar i ärm- och benslut för en perfekt passform.

Vare sig du är ett träningsfreak eller bara gillar att klä dig i en sportig och ledig stil så har vi träningsställ som passar alla. Ta en titt på vårt breda utbud och hitta modellen och färgen som passar din stil och dina behov bäst och känn dig som en rikigt atlet i våra snygga träningsbyxor och -jackor.