alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Trekkingbyxor för herr

 
[5]

Bekväm och smidig trekkingbyxa för herrar

När du ska ut och vandra vill du hålla dig bekväm samtidig som du lätt kan ta dig fram genom ojämn terräng som inte alltid är helt plan. Därför behöver du slitstarka kläder och tåliga skor som ger dig ordentligt med rörelsefrihet. I Reeboks kollektion av trekkingkläder hittar du plagg som är specifikt framtagna för utomhusbruk. Med hållbara material kan du ta dig fram i all terräng och med skyddande ytor håller du dig säker från vind och regn. Med en trekkingbyxa för herrar får du ett plagg som ger dig både skydd och komfort under vandringen, och med högteknologiska material kan du reglera temperaturen och lägga fullt fokus på din aktivitet.

Skydda dig mot elementen med hikingbyxor för herrar

Med Reeboks hikingbyxor för herrar kan du hålla dig bekväm under långa vandringar. I kollektionen hittar du material som är vattentåliga eller fuktavstötande vilket gör att du kan ta dig fram även i regn och rusk. Med vindtäta material får du byxor som står emot kalla vindar och ett par byxor med muddar runt bensluten är perfekta om du ska vandra under den kallare delen av året. Med muddar isoleras värmen bättre och inga kalla vindar tar sig in mot huden. Om du ska vandra under den varmare delen av året rekommenderas en trekkingbyxa för herrar som har ventilerande material som leder bort fukt och svett från kroppen för att du ska hålla dig torr och sval.

Kläder för att klara dig i vildmarken

Med Reeboks kollektion av kläder för friluftsliv är du helt redo för din vandring. Matcha din trekkingbyxa för herrar med en hikingjacka med ståkrage för att hålla vindarna borta från nacken. Du hittar även både kortärmade och långärmade t-shirts i sköna material som fungerar perfekt både som basplagg under andra lager eller tillsammans med shorts under sommaren.