alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Hikingskor för herr

 
[9]
Ridgerider 6 Leather
Floatride Energy 3 Adventure
Nano X1 TR Adventure
Ridgerider 6

Stödjande och tåliga hikingskor för herrar

Reebok har tagit fram träningsskor specifikt för olika aktiviteter och sporter för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. För vandringar och friluftsliv har Reebok tagit fram hikingskor för herrar som ger särskilt bra grepp på ojämna underlag. Skorna skyddar även mot elementen samt har tåliga ytor som förhindrar stötar mot fötterna. Med stötdämpande sulor orkar du ännu längre med den extra energi och komfort som skorna ger. Reeboks hikingskor för herrar kommer i en mängd olika modeller och designer för att du ska kunna hitta en sko som passar just för dig.

Bekväma trekkingskor för herrar

Vare sig du ska ut på vandring eller ägnar dig åt terränglöpning har Reebok passande trekkingskor för herrar. Skorna har greppande och räfflade gummisulor som ger ordentligt med markkontakt och fäste så du kan ta dig fram med säkra steg även på ojämna och hala underlag. Med stötdämpande mellansulor får du både extra energi till stegen samt skön komfort för långa vandringar. Förstärkta tåpartier gör att skorna skyddar fötterna mot stötar från stenar och rötter. Reeboks hikingskor för herrar kommer även i vattentäta material som leder bort fukt från fötterna samtidigt som väta inte kan tränga in i skorna utifrån. På så sätt håller du fötterna torra både från svett och vatten.

Snygga hikingskor för alla smaker

Reebok har en stor kollektion av hikingskor för herrar. Här hittar du flera olika stilar och modeller att välja mellan, både när det kommer till terränglöpning och vandringar. Välj mellan stilrena svarta skor eller andra neutrala färger och mönster. Glöm inte heller att skaffa ett par strumpor från Reebok för att få extra komfort och ordentlig passform i dina skor. Med rätt strumpor slipper du glida runt i skorna och undviker friktion som kan leda till skavsår.