alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Väskor

 
[53]
1 / 2
Sida:av 2

Ta med dig det viktigaste med hjälp av väskor för herrar

Om det finns något som sparar massor av tid så är det en rymlig väska som tillåter dig att ha allt från datorn till gymkläderna nedpackade. Lever du en aktiv livsstil där det är viktigt att kunna gå till träningslokalen direkt efter att du har jobbat klart? I så fall rekommenderar vi att du investerar i någon av våra smarta väskor för herrar som garanterat kommer hjälpa dig att spara nödvändig tid. En herrväska får dig inte bara att se riktigt häftig och modern ut, men underlättar definitivt ditt liv då det blir lättare att organisera och ta med de nödvändiga sakerna.

Herrväskor hjälper dig att spara tid

Om du vill kunna använda din väska både till träningen såväl som till arbetet är det viktigt att ha en av våra herrväskor som har många fack så att svettiga och blöta kläder kan förvaras separat för att undvika lukt. Vi har dessutom utvecklat meshinfällningar så att väskan kan andas och hålla sig torr. Om du gillar en av våra väskor som inte har separata fack kan du enkelt köpa till en skopåse som gör det möjligt för dig att skapa ett förvarningssystem.

Herrväskor för olika tillfällen

Att ha en herrväska är inte bara stiligt men även väldigt smidigt och underlättar din vardag. Om du är en person som föredrar att ha dina värdesaker nära till hands rekommenderar vi antingen en smart och snygg midjeväska eller en mindre axelväska där du enkelt får plats med mobil, plånbok och nycklar. Förutom praktiska ryggsäckar har vi rymliga duffelväskor, väskor i cool cykelbudsstil, cross shoulder-väskor, toteväska och gympåsar. Du bestämmer vilken stil som passar dig, mer futuristisk eller mer retro? Valet är ditt! Släng på en väska som passar dig och dina behov och vi kan garantera att din träningsgarderob inte bara blir snyggare utan också mer organiserad.