alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Vindjackor

 
[5]

Skydda dig mot blåsten med en vindjacka för herrar

Ibland är det svårt att veta vad för väder det blir då vårt svenska väder tenderar att skifta flera gånger under dagen. Därför kan det vara bra att investera i en ordentlig herrvindjacka som skyddar mot vind, regn, snö och till viss del kyla. En vindjacka är inte bara praktisk men tar inte heller upp mycket plats ifall du skulle bli varmare under dagen. Vi har vindjackor som passar för löparrundan, promenaden, friluftslivet och annan utomhusträning. Tillåt dig själv att göra ditt nya personbästa och trotsa vädret i din nya vindjacka!

Herrvindjacka som är stryktålig

Om du är en person som gillar att träna hårt i extrema väderförhållanden är en vindjacka en bra investering. För att göra våra jackor stryktåliga hittar du några som är tillverkade i ripstop vilket är samma material som finns i segel och fallskärmar. Vi vet också att det är viktigt att ha kläder som håller dig torr och sval under träningspasset, därför är några av våra jackor tillverkade med Speedwick-teknologi eller meshpaneler. Om du gillar att träna ute i snön eller regnet så finns jackor med vattenavvisande yta som motverkar att absorbera vätska vilket gör att jackan torkar snabbare.

Sätt stilen med en cool vindjacka

En vindjacka sätter definitivt stilen för resten av din outfit då det är oftast det första plagget som syns när du är utomhus. Om du gillar mer retroinspirerade kläder bör du kolla in våra snygga och funktionella jackor med blockfärger eller retrodoftande Reebok-logotyper. Matcha din jacka tillsammans med avslappnade byxor och coola sneakers, eller kör på något mer personligt och stick ut från mängden. Om du väljer att slänga på dig en jacka med reflexmärken kan du tillåta dig själv att påbörja dagen tidigt på morgonen eller avsluta den senare på kvällen utan att oroa dig om du syns i mörkret eller inte.