alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Herr · Vintage

 
[11]

Håll en tidlös stil i ett par retro skor för herrar

Det är något speciellt med att äga ett par retro Reebok-skor. Det kan vara att du ägde ett par liknande skor när du var yngre, eller att din äldre bror, pappa eller farförälder ägde ett par. Våra retro skor för herrar släpptes på 80-talet och blev snabbt våra ikonskor och tog träningsvärlden med storm. Skorna inger en lyxig känsla och tillåter dig att slå ditt nya rekord på tennisbanan, i löparspåret eller annan sport som du föredrar.

Materialet som inger lyx i dina herr retroskor

Våra retrosneakers är inspirerade från de klassiska tennisskorna och löparskorna. Skorna kommer i vit bas med rena linjer i en snygg kontrastfärg på sidan eller med en snygg klassisk blockdesign av härliga färger. Skorna kommer med stötdämpande EVA-material som hjälper dig att undvika hårda stötar som kan skada kroppen. Vi har även skor som tillåter plats för ortopediska skoinlägg. Om du vill ha bättre stöd har vi en vasstandad sula som hjälper dig att få bättre grepp på ojämn terräng. Skorna är tillverkade i mjukt skinn som gör att skorna känns lätta och bekväma på fötterna.

Gå aldrig ur tiden med ett par retrosneakers

Om du vill ta din vardagsstil till nästa nivå bör du garanterat investera i ett par retrosneakers som aldrig går ur tiden. Med ett par snygga retro skor för herrar kan du ge din vardagsgarderob och träningsgarderob ett lyft. Att leva ett aktivt liv kan vara stressigt och det är då viktigt att spara tid, med ett par snygga skor kan du enkelt gå direkt från jobbet till träningssalen och ta dig an de nya utmaningarna. Matcha gärna dina retroskor tillsammans med en cool träningsoverall, eller kör på något mer unikt och personligt som är mer du och som kanske till och med sticker ut från mängden.