alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Vit · Löpning · Skor

 
[21]

Spring snabbare med ett par vita löparskor för herrar

Att äga ett par vita löparskor är helt perfekt om du vill ha ett par som går bra att använda till allt. Vita skor går aldrig ur tiden och inger alltid en fräsch känsla. Om man ska tro på färgpsykologin är vit en neutral färg som ger en känsla av renhet och kan få en att känna sig mer rofylld. Detta innebär att skorna inte bara underlättar din löparrunda men även hjälper ditt sinne att hålla dig fokuserad på målet. Släng på dig ett par vita löparskor för herrar och ta dig an ditt nya personbästa!

Teknologin bakom vita herrlöparskor

Det bästa med dagens löparskor är att de är stilrena och går utmärkt att använda för joggingturen såväl som att springa ärenden. Att investera i ett par löparskor är viktigt om du är en person som gillar att springa mycket och länge. Vi har tagit fram skor med bra stötdämpning som bland annat DMX SHEAR-dämpning som hjälper till att förflytta luften som dämpar stötar, EVA-material, Memory Foam och FuelFoam-dämpning. Vi har även meshpaneler på ovandelen av skorna som hjälper till att hålla dina fötter svala och torra under din högintensiva löparrunda, och för att hjälpa till att stabilisera skon har vi skor med TPU-förstärkning.

Vita sneakers som sätter stilen

Förutom att ett par löparskor hjälper till att få dig att känna dig lätt som en fjäder, hjälper de dig även att sätta stilen för din övriga outfit. Ett par fräscha, vita skor går utmärkt att använda tillsammans med till exempel en skön träningsoverall. Eftersom vit är en av de mest neutrala färgerna går det dock bra att matcha skorna tillsammans med vad som än känns rätt för dig, det är bara din kreativitet som kan sätta stopp för hur långt du vill ta din unika look. Släng på dig dina löparsneakers och gör dig redo för de nya utmaningarna som väntar!