alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Vit · Skor

 
[248]
1 / 6
Sida:av 6

Vita skor för herrar går aldrig ur tiden

Att investera i ett par vita skor för herrar är att ge din träningsgarderob såväl som din vardagsgarderob ett lyft. Ett par vita herr skor går bra att använda till allt och är inte bara snygga men även bekväma och funktionella. Vitt är en av de mest neutrala färgerna och inger en känsla av renhet och rofylldhet, åtminstone om man ska tro på färgpsykologin. Ett rofyllt sinne innebär att du enklare kan fokusera på ditt mål istället för på alla måsten runtomkring dig. Ta dig an dagens nya utmaningar i ett par vita herrskor och se om du kan åstadkomma ett nytt rekord.

Materialet bakom vita herrskor

Förutom att de vita skorna kommer i olika modeller, färger och mönster så har de något gemensamt och det är att basen är vit, även om det innebär olika nyanser av vitt. Att överhettas är något som man gärna vill undvika, helst om man använder skorna till vardags såväl som till träningspasset, därför har vi inbyggda meshpaneler som hjälper till att hålla dina fötter torra och svala under högintensiva perioder. För att undvika stötar har vi använt oss av bland annat EVA-material, Memory Foam, FuelFoam-dämpning och DMX som hjälper till att förflytta luften från hälen till tårna och som hjälper till att dämpa stötar.

Vita herrskor lyfter garderoben och underlättar träningspasset

Vita herrskor är de där skorna som är ett måste i varje träningsgarderob, de hjälper till att sätta stilen och underlättar ditt hårda träningspass. De går bra att matcha till alla möjliga olika kläder och kommer garanterat ge dig den där klassiska looken som bara en riktig gentleman kan ha. Om du redan har ett stressigt liv som innebär att du behöver gå från jobbet direkt till ditt träningspass så är ett par vita skor precis vad du behöver för att spara tid.