alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Vit · Sneakers

 
[221]
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C 85
NPC II
Club C Revenge
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C 85
Classic Leather
Club C Revenge
Club C Revenge
Club C 85
Club C 85 Vintage
Club C 85
Court Peak
Court Peak
Classic Leather Make It Yours
Reebok Royal Glide Ripple Clip
NPC II
Club C 85
Club C 85 Vegan
Classic Leather Make It Yours
Classic Leather Legacy AZ
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
La Casa De Papel Classic Leather
Pump Omni Zone II
Reebok Royal Ultra
Classic Leather
Club C 85
Classic Leather Legacy AZ
Club C Revenge
Reebok Rewind Run
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Everroad DMX 2 DKT
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Reebok Royal Techque T
Work N Cushion 4.0
Reebok Royal Complete 3.0 Low
1 / 5
Sida:av 5

Stilren i ett par white sneakers for men

Att äga ett par fräscha white sneakers for men får dig att se stilren ut och ger din garderob ett ordentligt lyft. Vita herrsneakers passar perfekt som en all-round sko och hjälper dig spara tid mellan jobb och ditt hårda träningspass. Våra skor är dessutom speciellt framtagna för dina olika behov, oavsett om du har en tennismatch, basketmatch, tyngdlyftning, boxningsmatch, joggingrunda, och så vidare så finns det mängder av olika vita träningsskor för herrar speciellt tillverkade för att underlätta vad du är duktig på och har passion för. Släng på dig ett par och utmana ditt eget personbästa!

Teknologin i vita sneakers för herrar

För att undvika onödiga skador är det viktigt att ha stötdämpande skor, därför har vi använt oss av bland annat EVA-material, FuelFoam-dämpning, Memory Foam och DMX som verkar stötdämpande genom att förflytta luften från hälen till tårna. Om du vill kunna använda skorna direkt från jobbet till ditt intensiva träningspass är det viktigt att ha skor som andas och som hjälper till att hålla dina fötter torra och svala, därför använder vi oss av inbyggda meshpaneler. Skornas bas är i olika nyanser av vit.

Vita sneakers för herrar ger en rofylld känsla

Vit är en av de mest neutrala färgerna och är därför perfekt som en basfärg i träningsgarderoben såväl som i vardagsgarderoben. Vit inger en känsla av rofylldhet och renlighet, åtminstone om man ska tro på den västländska psykologin bakom färgerna. Rofylldhet är viktigt om man ska kunna koncentrera sig på sitt mål och undvika tankar på andra måsten. Släng på dig ett par snygga vita träningsskor för herrar med en cool outfit, kanske en snygg men enkel träningsoverall. Det är bara du och din kreativitet som kan sätta stopp för hur unik du vill att din personliga stil ska vara. Våra skor kommer göra det lättare för dig att slå ditt gamla rekord.