alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Herr · Vit · Strumpor

 
[26]

Se fräsch och sportig ut i vita strumpor för herrar

Enligt många traditioner och klädseletiketter bör man aldrig använda vita strumpor när man bär en kostym, dock fungerar vita strumpor utmärkt när man kör ett hårt träningspass. Dock vet vi att strumpor har kommit att bli ett fashion statement och har blivit lika viktiga som resten av outfiten. Nu ser man män med enkla kostymer klä sig med strumpor i alla möjliga färger och mönster som sticker ut och gör kostymen mer intressant. Släng på ett par vita strumpor och gör din träningskostym hel. Våra vita strumpor för herrar kommer göra att dina skor känns ännu bekvämare och underlättar ditt hårda träningspass.

Vita herrstrumpor i skönt material

När man tränar är det viktigt med bra support och komfort eftersom träningspassen kan vara intensiva och svåra. Våra strumpor kommer i olika modeller, bland annat med medelhöga skaft, ankellånga skaft, höga skaft, lägre modeller och ankelstrumpor i "osynlig design". Våra ankelstrumpor med "osynlig design" är strumpor som inte ens syns i skor med låga skaft. För att hålla dina fötter torra och svala under tuffa träningspass har vi strumpor med ventilerande jacquard och meshinfällningar. För att strumpan ska sitta på plats under hela träningspasset har vi funktionsstickning i hålfoten som ger extra stöd. Strumporna kommer i olika blandmaterial som bland annat innehåller polyester eller bomull. Oavsett vilken sport du utövar så ger strumporna det stöd du behöver för att klara dig genom träningspasset.

Se sportig ut i våra herrstrumpor

Som vi har konstaterat tidigare ger vita strumpor en sportig känsla och look. Enligt den västländska färgpsykologin är vit en av de mest neutrala färgerna som står för renlighet och rofylldhet. Om strumporna kan hjälpa dig att känna dig mer rofylld kan du garanterat fokusera mer på ditt intensiva träningspass och glömma, om bara för en stund, dagens alla måsten. Släng på dig ett par bekväma vita strumpor tillsammans med en skön träningsoutfit och ta dig an dagens alla utmaningar.