alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Walkingskor för Herr

 
[35]
Astroride Trail GTX 2.0
Astroride Trail GTX 2.0
Ridgerider 6
Ridgerider 6 Gore-Tex
Work N Cushion 4.0
Ridgerider 6
Ridgerider 6
Astroride Trail GTX 2.0
Back to Trail
DailyFit DMX
Ridgerider 6 Gore-Tex
Ridgerider 6 Gore-Tex
Back to Trail
Ridgerider 6
Back to Trail
Back to Trail
Work N Cushion 4.0
Ridgerider 6 Leather
Astroride Trail 2.0
Reebok Ever Road DMX 4
Reebok Everroad DMX 2 DKT
Reebok Stridium 2
Astroride Trail 2.0
Reebok Stridium 2
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
DailyFit DMX
Reebok Ever Road DMX 4
Work N Cushion 4.0
Reebok Stridium 2
Ridgerider 6

Med ett par promenadskor för herrar blir det väldigt bekvämt att röra sig

Dessa walking-skor är gjorda av skinn och textil, och Reeboks promenadskor för herrar har Memory Tech-material som ger en bekväm stötdämpning och har en skön fotbädd. De är byggda med en DMX-teknologi som gör att stötar dämpas och när du rör dig förflyttas luft mellan hälen och tårna. Den yttre sulan är gjord i gummi och är väldigt slitstark och greppande. Du kan också välja ett par skor som känns som att gå på moln, där mellansulan är tillverkad med DMX Ride+-teknologi som verkar stötdämpande. Såna skor passar för dig som går mycket i ditt dagliga arbete, den yttre sulan tål olja och vätska så att du inte ska halka och skada dig och en avfasning längst bak på skon ger smidiga steg.

Promenadskor för herrar är ett lämpligt val för dig som gillar att röra dig utomhus oavsett väderprognosen

Oavsett om du gillar långa promenader i skogen eller att vandra i vildmarken kan du hitta rätt skor bland Reeboks promenadskor för herrar. Vädret ska inte få stoppa dig från att komma ut i naturen, skorna tål vatten så du behöver inte oroa dig för att bli blöt om fötterna när du går på våt mark och en otroligt stark sula ger bra grepp när det är halt ute. Du kan också välja en sko som är väldigt skön att stå och gå i om du har ett arbete som kräver fysisk rörelse.

Du kan matcha promenadskorna med sköna jackor och tröjor från Reebok

När du är ute och går är det bra att ha kläder i fuktavledande material som lätt anpassas till varierande väder och temperaturer. En skön hoodie är bra att ha med sig på vandringen när det är kyligt ute, eller så kan du välja en vindjacka som är bra att ha ifall det blåser ute då det är viktigt att hålla sig varm men samtidigt låta huden andas.