alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Yoga

 
[42]

Kläder med stretch som är speciellt anpassade för yoga för herrar

När du tränar yoga är det extra viktigt att införskaffa kläder som verkligen tillåter din kropp att stretcha ut. Ett par träningsshorts kan vara ett bra alternativ. Reebok har shorts med Speedwick-teknologi som leder bort svett så att du håller dig sval. På sidorna finns höga sprund som tillåter maximal rörelsefrihet, och byxorna är gjorda i polyester och har en normal passform. Du behöver också en t-shirt som andas aktivt och som är anpassad för träning. Mycket stretch i materialet är otroligt viktigt för dig som utför yoga, och Reebok har t-shirts som är gjorda i nylon, polyester och spandex och som är väldigt bekväma. De har ACTIVCHILL Vent-teknologi som är ett avancerat ventilationssystem.

Om du är man och utför yoga så behöver du kläder med extra mycket rörelsefrihet

Yoga är ett väldigt bra träningssätt som får dina muskler att stretchas ut och du lär dig att andas korrekt och slappna av. Samtidigt kan det vara en intensiv aktivitet som kräver rätt kläder. Reebok har ett sortiment för yoga för herrar som låter dig sträcka ut dina muskler så att du får obegränsad rörelsefrihet. Du kommer även att bli varm, därför är det bra att kläderna är gjorda i fuktavledande material som låter huden andas.

Med tillbehör som yogamatta och yogarem är du redo för ditt nästa pass

När du har investerat i yogavänliga kläder är det inte mycket som fattas. Om du vill ha med dig din egna yogamatta till passet så har Reebok smarta lösningar. Det finns mattor i olika tjocklekar så att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. Du kan också köpa till en smart rem som gör att mattan blir mycket enkel att bära med sig. En vattenflaska är också viktigt att ha med sig då det gäller att dricka mycket under passet.