Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Reebok för Herr

532 Produkter
1 / 12
Sida:av 12

REEBOK HERR

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar mode för män. Kläder och skor som är både trendiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner av?
  • Kläder:
  • I våra olika kollektioner hittar du herrmode för alla tillfällen och stilar. Byxor, shorts, jackor, tröjor, linnen och mer, designade för att vara praktiska och ge bästa möjliga resultat under träningen, men även för att vara stilfulla och låta dig glänsa på dina lediga stunder. Våra herrkollektioner har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning. Många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass i blåst och regn så att du uppnår bästa möjliga resultat, oavsett väder. Hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot vind och vatten och gör träningen till en lek.

    Då olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder som är utformade med specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på att få ut det mesta av din träning.

  • Skor:
  • Även våra skor är utformade för att underlätta träningen. Som exempel har vi våra Aztrek-modeller med Hexalite-dämpning för mjukare nedslag, yttersula med diamantformade dubbar för stabilitet och grepp och yttersula i slitstarkt gummi. Precis som med kläder bör du bör även välja skor utifrån träningsform, då dess sula och utformning skiljer sig åt beroende på typ av träning. Oavsett träningsform har vi skorna som hjälper dig ta din träning till nästa nivå.