Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Icons

21 Produkter

Upplev en modern tolkning av klassiska skor med Reebok Alter the Icons-kollektion

I Reeboks kollektion av Alter the Icon-skor hittar du klassiska modeller som snyggt kompletterar din outfit. Alternativen i utbudet kommer med en neutral design som passar lika bra för användning på gymmet som för ärenden i vardagen.

Snygga och bekväma modeller i Reeboks Alter the Icons-kollektion

Skor i Reeboks Alter the Icons-kollektion har sedan länge varit en favorit. Skon kommer i typisk Reebok-design som andas klassiskt 80-tal, nu med en uppdaterad stil som snyggt kompletterar både vardags- och träningslooken. I utbudet hittar du skor med mellansulor i stötdämpande EVA-material och responsiv yttersula i slitstarkt gummi, vilket gör denna typ av sko populär bland främst terränglöpare. Letar du efter ett par träningsskor för inomhusbruk finns modeller med klassisk design tillverkade i slitstark gummisula framtagna med formpressade innersulor för extra dämpning och komfort. Inneskorna kommer dessutom med en stadig ovandel i fullnarvigt skinn. På tal om skinn kommer samtliga modeller i utbudet med stryktåligt och slitstarkt skinn, utan att kompromissa med skons tidlösa 80-talsdesign. En del skor i urvalet är tillverkade med reflexdetaljer på ovandelen av skon, framtagna med dig i åtanke som stiger upp tidigt på morgonen eller tränar närmare kvällsnåret.

Klassiska skor för träning eller alldagligt bruk

Alternativ i Reeboks Alter the Icons-kollektion andas typisk Reebok-design. Här finns tidlösa och stilrena 80-talsklassiker som bland annat kommer i en modern tappning med vektorsymboler i starka, kontrasterande färger. Givetvis finns en hel del neutrala alternativ om det föredras, utmärkt för dig som letar efter en diskret design i vardagen. I utbudet hittar du också tennisinspirerade sneakers med högt eller lågt skaft. Det finns alltså en hel del att välja på, så varför inte sporta till din vardagsoutfit eller ta träningen till nya höjder med ett par skor i Reeboks Alter the Icons-kollektion.