alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Jackor

 
[102]
Tape Zip Up Hoodie
CL AE FR TT
Reebok Identity Fleece Zip-Up Hoodie
Classics Vector Track Jacket
Cardi B Woven Satin Jacket
Les Mills® Packable Jacket
Reebok Identity Fleece Zip-Up Hoodie
Reebok Identity Tape Zip-Up Hoodie
Reebok Identity Fleece Zip-Up Hoodie
Running Jacket
Running Jacket
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Running Woven Wind Jacket
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Outerwear Urban Fleece Parka
United By Fitness Graphene Speed Jacket
Jul 1/4 Zip Sweatshirt
Training Essentials Jacket
Performance Zip-Up Hoodie
Cardi B Woven Satin Jacket
Running Wind Jacket
Workout Ready Piping Zip-Up Sweatshirt
Workout Ready Woven Jacket
OW TW+GR PADDED JACKET
Studio Puffer Jacket
Tech Style Windbreaker
Cardi B Fur Ombre Jacket (Unisex)
Vector Fleece Anorak
Vector Fleece Anorak
Outerwear Urban Fleece Parka
DMX Woven Windbreaker
Urban Fleece Parka
Looney Tunes Coach Jacket
Looney Tunes Coach Jacket
Reebok by Pyer Moss Crop Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Lightweight Woven Anorak Jacket
Studio Padded Long Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Cardi B Corduroy Cover-Up
DMX Training Hybrid Winter Jacket
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Training Essentials Logo Hoodie
1 / 3
Sida:av 3

Jackor för både vintern och träningspasset

Under kyliga dagar kan det vara skönt med en varm och skön jacka. I Reeboks sortiment av jackor finns stilrena och modern modeller för alla tillfällen. Klädesplaggen kommer i material framtaget för vinterdagens minusgrader såväl som lättare alternativ för dig som löptränar.

En varm Reebok jacka för alla tillfällen

När mörkret faller och minusgraderna gör sig påminda kan det vara skönt med en värmande jacka. I Reeboks urval av jackor hittar du allt från retroinspirerande klädesplagg med avslappnad passform tillverkad i nylonmaterial som bärs med lätthet, till innovativa vindtygsjackor som enkelt kan rullas ihop och göras om till en träningsbag, perfekt för dig som inte vill bära med dig alltför mycket. I utbudet hittar du dessutom långärmade modeller med elastisk mudd, samt med justerbar dragsko och ståkrage. För regniga dagar finns vadderade alternativ med vattentät huva. Denna typ av modell håller värmen intakt när du är ute i kylan under en längre tid. Löptränar du närmare kvällen eller under tidig morgon är det viktigt att du syns, därför kommer många alternativ i urvalet med reflexdetaljer som gör att du lyser upp när det är som mörkast.

Sköna jackor för en sportig look

Kvalitet behöver givetvis kombineras med stil. Det är med andra ord viktigt att du hittar en jacka som du trivs i, både när det kommer till jackans egenskaper och utseende. En skön Reebok jacka kommer i mängder av färgval och designer. Sportiga kontrastfärgade val i fluid blue eller motor red kombineras med praktiska funktioner likt hellångt blixtlås och tryckknappar. I utbudet hittar du dessutom modeller med olika logotyper i både starka och mer diskreta färger. Så huruvida du letar efter ett alternativ för vardagsbruk eller utomhusträning, kan du vara säker på att du hittar en bekväm och snygg modell i Reeboks jacksortiment.