alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

JJ Watt

 
[7]

Träningsskor som håller måttet från Reebok JJ Watt

För dig som gillar högintensiv intervallträning är det viktigt med ett par som håller måttet. I Reeboks utbud av skor inspirerade av den amerikanske fotbollsspelaren JJ Watt, finns ordentliga träningsskor framtagna för explosiva träningsformer där snabba rörelsemoment ligger i fokus. Skorna kommer i snygga färger som passar för träningspasset såväl som för alldagligt bruk.

Höj nivån på träningen med ett par Reebok JJ Watt-skor

Högintensiv intervallträning är en träningsform som växer i popularitet. I dagsläget utövas denna typ av träning regelbundet i både hemmet, ute på gräsmattan och i träningssalen. Vare sig du tränar tillsammans med andra i gruppass eller föredrar att träna på egen hand behöver du skor som klarar av de explosiva och snabba momenten som kommer med intervallträning. I Reeboks sortiment av Reebok JJ Watt-skor hittar du skor för just detta ändamål. Skon är framtagen tillsammans med amerikanske fotbollsspelaren JJ Watt vilket innebär stryktåliga skor för hårda träningspass. Här finns exempelvis skor med lätta sulor, förstärkt med både stryktåligt gummi och stretchigt textilmaterial vilket ingjuter en responsiv känsla samtidigt som extra stöd tillämpas. Som om det inte vore nog är skons innersula tillverkat av EVA-material vilket ger ytterligare dämpning och komfort. Under intensiv träning är det viktigt att foten tillåts andas. Skons lätta form stöter bort fukt samt ventilerar foten och på så vis håller foten torr och sval under träningspasset.

Heta träningsskor för intensiv träning

Givetvis är dessa glödheta skor inte bara funktionella. Skorna kommer dessutom i snygg design framtagen för gymmaren såväl som en sportig look i vardagen. Modellerna finns i spännande färgkombinationer i allt från silver metallic och seaport teal till radiant red eller powder grey och går utmärkt att matcha med exempelvis ett par snygga shorts i Reeboks breda utbud av träningskläder. Den här skon är för dig som är seriös med tränandet. Så varför inte ta träningen till nya höjder med ett par JJ Watt-skor från Reebok.