alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kardborreband · Barn · Skor

 
[184]
1 / 4
Sida:av 4

Reeboks barnskor kardborre främjar en aktiv livsstil

Reeboks barnskor är utrustade med praktisk kardborreknäppning över fotryggen vilket gör det otroligt enkelt att ta av och på skorna. Ovansidorna är i textil eller syntetskinn. För de allra minsta som ska ta sina första steg ut i världen har Reeboks barnskor söta modeller i djurmönster såsom leopard eller zebra, eller i retroinspirerat 90-talsdesign. Dojjorna är tuffa och sportiga och har väldigt sköna sulor med stötdämpande material och yttersula i gummi. Eftersom barnskor med kardborre sitter väldigt bra så är de det bästa springvänliga alternativet för aktiva flickor och pojkar.

Smarta och smidiga barnskor med kardborre

Vi alla vet ju hur frustrerande det kan vara att klä på och av rastlösa barn som inte vill eller kan sitta still. Därför har Reebok sportiga barnskor med kardborre som gör att det blir mycket enklare för barnen att sätta på sig skorna. Och, när barnen väl är påklädda får de röra sig hur mycket de vill och orkar! Reeboks barnskor med kardborre har lågt skaft som tillåter obegränsat med spring och bus. Dessutom sitter skor med kardborre mycket bättre än andra skor, vilket är viktigt för långa skoldagar och utflykter.

Kombinera skorna för barn eller sandalerna med kardborre med en bekväm Reebok ryggsäck

Vilda lekar kräver skor som sitter på plats under en hel dag, därför är skor med kardborreknäppning det bästa alternativet för våra yngsta. Förutom gympadojjor så har Reebok sandaler med kardborre, ett perfekt val inför varma sommardagar i solen. Och när barnen behöver ha med sig mycket packning till skolan eller fritids, vilket är ofta, så rekommenderas en rejäl och hållbar ryggsäck. Reeboks ryggsäckar är tåliga och rymliga, och dessutom väldigt snygga. Ryggsäckarna finns i moderna färger samt i tidslösa, klassiska modeller. Axelremmarna är justerbara och på sidorna finns fickor för vattenflaskan.