alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Kepsar · CrossFit

 
[11]

Bekväma och sportiga CrossFit-kepsar från Reebok för den aktive

För dig som behöver en keps under kombinationsträning eller vid de där explosiva träningspassen, finns ett brett urval av snygga och bekväma kepsar i Reeboks utbud. Alternativen är framtagna med material ägnat åt träning samtidigt som kepsens stilrena design gör Reeboks modeller till ett populärt alternativ för användning i vardagen.

Sätt träningen i fokus med en sportig Reebok CrossFit-keps

En keps ägnat åt träning behöver sitta ordentligt utan att plagget dras åt för hårt. Reeboks kepsar är framtagna med detta i åtanke och kommer med ventilerande öljetter samt med inbyggt svettband som absorberar bort fukt och på så vis håller huvudet svalt och torrt under intensiva träningspass, både i löpspåret och på gymmet. Alla alternativ i sortimentet kommer dessutom med justerbart spänne i nacken för optimal passform. För utomhuspass under varma och soliga sommardagar kan du även välja på alternativ med böjd eller rak skärm som skyddar dig mot starkt solljus. Reeboks kepsar är tillverkade av material som formar sig efter ditt huvud, vilket låter dig fokusera på träningen utan att du behöver justera kepsen med jämna mellanrum.

Hitta en skön keps som matchar just din stil

I urvalet av Reeboks CrossFit-kepsar hittar du givetvis alternativ med rörelse i fokus. Men kepsen fungerar även som en snygg accessoar i vardagen. Därför kommer Reeboks kepsar i allt från neutral design och diskreta alternativ i svart eller grå färg, till huvudbonader med moderna färgval som heritage teal, light solid grey och legacy red. Utbudet bjuder dessutom på kepsar med både större och mindre logotyper av snygg brodyr. Med andra ord, en keps är minst sagt mångsidig. Vi vet alla hur det är att ha en dålig hårdag, så varför inte rädda dagen eller komplettera din outfit med en snygg och sportig keps.