alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Kepsar · Löpning

 
[6]

Sportiga löparkepsar från Reebok

Trots dess relativt simpla design är en keps otroligt mångsidig och går att använda i flera olika sammanhang. Reeboks sortiment av löparkepsar fungerar lika bra att använda som en snygg accessoar i vardagen som ute i löpspåret. Alternativen i utbudet kommer med eller utan klassisk Reebok-logotyp.

Modeller som andas i Reeboks utbud av kepsar för löpning

För löpturer under dagar när solen skiner obarmhärtigt är det bra att ha en gedigen keps. Med en löparkeps från Reebok kan du vara säker på att solljus inte bländar dig under löppasset. Alternativen är utformade med svettband på insidan och fuktabsorberande Speedwick-teknologi, vilket håller huvudet torr och sval under långa rundor i spåret. En keps håller inte bara solens strålar ur ögonen utan håller även håret på plats. Därför kommer alternativen i Reeboks urval av kepsar för löpning med justerbar stängning baktill för en anpassningsbar passform. Är du en tidig morgonlöpare eller föredrar att springa närmare kvällssnåret, är det viktigt att du syns ordentligt. Kepsar i sortimentet kommer med reflekterande detaljer som gör dig synlig på landsvägen såväl som under en löptur runt innerstaden.

Kepsar framtagna för löpträning och vardagsbruk

Givetvis är kepsen ett populärt alternativ att bära i vardagen. I urvalet av löparkepsar hittar du modeller som är framtagna för både löpträning och alldagligt bruk. Här finns bland annat snygga basebollkepsar med en typiskt böjd skärm samt med ett stilrent Reebok-märke i metall framtill. Denna typ av keps kommer dessutom med elastisk dragsko på baksidan. Modellerna är framtagna med neutral design och går enkelt att matcha med dagens outfit eller mängder av träningströjor i Reeboks utbud av träningskläder. Vet du redan med dig att du kommer springa en hel del under soliga sommardagar är en keps en värdig investering. Låt inte väder eller starkt solljus stoppa dig, ta din löpträning till nya höjder med en sportig löparkeps.