alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Kjolar

 
[7]

Variera vardagen med en 90-talsinspirerad kjol från Reebok

I Reeboks utbud av kjolar hittar du modeller inspirerade av 90-talet. Alternativen kommer i varma färger som lyser upp vardagen, i både kroppsnära slim fit och normal passform. Detta utan att sticka ut alltför mycket vilket gör modellen till något av en favorit då det enkelt går att matcha plagget med andra kläder i Reeboks utbud eller med något som du har hemma i garderoben.

Snygga kjolar i klassisk Reebok-anda

En färgglad kjol kan göra stor skillnad i vardagen, så varför inte kombinera en sportig look med ett färgstark yttre. Modellerna i Reeboks urval hämtar stor inspiration från det härliga 90-talet och kommer i flera olika designval. Med andra ord, 90-talet gör en ordentlig comeback. Här finns kjolar med slimmad passform och stilrena blockfärger tillverkade i mjukt French Terry-material, och du som föredrar modeller utan blixtlås har helt klart hittat rätt. Alternativen i urvalet kommer nämligen med elastisk midja och justerbar dragsko i typisk 90-tals anda. Fördelarna slutar dock inte här, alla kjolar i Reeboks sortiment är även tillverkade i behaglig, återvunnet material, vilket sparar på jordens resurser.

Stilrena och kombinationsvänliga damkjolar för alla tillfällen

Trots dess färgglada yttre är det enkelt att matcha plagget med andra klädesplagg från Reebok. Vad sägs om att komplettera urvalet med någon av Reeboks populära retrosneakers? För en mer sportig look kan det även vara snyggt att matcha eller kombinera plagget med exempelvis en midjekort tröja i modern streetdesign. För lite kyligare dagar kanske en träningsjacka tillverkad i taftamaterial, även denna med inspiration från ljuva 90-talet, föredras. Då modellerna i urvalet kommer i allt från vanlig vit och svart färg, till mer kontrastfärgade varianter i exempelvis toxic yellow, är valmöjligheterna nästintill oändliga. Så ta din tid och välj och vraka bland ett brett urval av snygga, retroinspirerade kjolar från Reebok.