alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Kläder

 
[2616]
Lux High-Waisted Tights
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Lux High-Waisted Tights
Lux Leggings
Workout Ready Mesh Back Tank Top
Strength Graphic 2.0 Shorts
Les Mills® Graphic Tank Top
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
United By Fitness Perforated Tank Top
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Reebok Identity Fleece Shorts
WOR Commercial Poly Tee
Classics Natural Dye Sweatshirt
Training Essentials Woven Unlined Pants
Training Tech T-Shirt
Les Mills® Natural Dye Rib Shorts
Reebok Identity Classics T-Shirt
S Rib HR Tight
Epic Two-in-One Shorts
Training Essentials Woven Unlined Pants
Burnout Tank Top
Workout Ready Polyester Tech Tee
Speed Dash Shorts
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Les Mills® Graphic T-Shirt
Running Two-in-One Shorts
Workout Ready Poly Shorts
Reebok Graphic Series United by Fitness T-Shirt
Running Essentials High-Impact Bra
Workout Ready Polyester Tech Tee
Reebok Identity Classics T-Shirt
Lux High-Waisted Tights (plusstorlek)
Reebok Identity Fleece Shorts
CL WDE FT WIDE-LEG PANT
Studio Layered Bra Top
Lux High-Waisted Tights
Classics Small Vector Crew Sweatshirt
Running Essentials High-Impact Bra
Les Mills® Crop T-Shirt
Classics Fitted T-Shirt
Workout Ready Graphic Shorts
Training Essentials Polo Shirt

Kläder för en sund och aktiv livsstil

För Reebok är rörelse och en aktiv livsstil A och O. En sund livsstil kommer med en rad fördelar som följer med dig ut i vardagen, men för att maximera träningspasset behöver du kläder som tillåter dig leva upp till din fulla potential. I Reeboks sortiment hittar du kläder för alla träningsformer och väder. Modellerna i utbudet är dessutom designade så att de fungerar lika bra att använda för ärenden i vardagen som ute i löpspåret eller på gymmet.

Klädsel för varje typ av aktivitet

Vare sig du försöker slå nytt rekord eller tar dina första löpsteg kan kläder från Reebok hjälpa dig nå det resultat du söker. Här finns en mängd träningskläder framtagna för dig som vill optimera din träning, och i utbudet hittar du allt från sköna och välsittande funktionstights med ett brett band i midjan och kortärmade tröjor med en kroppsnära utformning till sköna löparskor med lätt och responsiv stötdämpning och ovandel i mjuk mesh. På tal om löpträning är många plagg i Reeboks sortiment utrustade med reflexdetaljer så du syns ordentligt när du springer tidigt på morgonen eller närmare kvällssnåret. Reebok är även måna om att vara sparsam med jordens resurser och därför är många modeller tillverkade från återvunnet material.

Maximera din träning med snygga kläder från Reebok

Reeboks kläder är framtagna för att du ska kunna prestera på topp. Dock skadar det inte att modellerna i utbudet också är väldigt snygga. Här hittar du en uppsjö av designer gjorda för både vardagsbruk och intensiva träningspass. Slitstarka plagg kombineras med kontraststarka färgalternativ i exempelvis heritage teal, humble blue eller posh pink. Föredrar man retroinspirerade alternativ finns både kjolar och skor med klassiskt 80-talsmotiv. Utbudet är minst sagt varierat. Så varför inte nå det där personliga rekordet i stil med bekväma och stilrena träningskläder.