alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Kläder

 
[984]
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Running Essentials High-Impact Bra
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Running Two-in-One Shorts
Workout Ready Supremium Tee
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux Leggings
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Graphic Tank Top
Reebok Identity Leggings
Quirky T-Shirt
Workout Ready Sports Bra
Running Shorts
United By Fitness Perforated Tank Top
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Studio Recycled Oversize Hoodie
Burnout Tank Top
Workout Ready Program Bootcut Pants
THE FLINTSTONES TechStyle Lux Bold Tights
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Tape Zip Up Hoodie
Les Mills® Lux Perform Tights
Lux Vector Leggings
Lux Leggings
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
United By Fitness Perforated Tank Top
Lux Perform Leggings
Reebok Identity Zip-Up Hoodie
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Cardi B Knit Pants
Reebok Identity Joggers
Les Mills® Supremium Graphic Tank Top
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Cardi B Knit Hoodie
Workout Ready Pant Program Leggings
Classics Graphic Sweatshirt
Workout Ready Supremium Big Logo Tank Top
Reebok Identity Logo Leggings
CL WDE COTTON LONGSLEEVE
WOR Commercial Bra
Les Mills® Bike Shorts
Running Two-in-One Shorts

Kläder för en sund och aktiv livsstil

För Reebok är rörelse och en aktiv livsstil A och O. En sund livsstil kommer med en rad fördelar som följer med dig ut i vardagen, men för att maximera träningspasset behöver du kläder som tillåter dig leva upp till din fulla potential. I Reeboks sortiment hittar du kläder för alla träningsformer och väder. Modellerna i utbudet är dessutom designade så att de fungerar lika bra att använda för ärenden i vardagen som ute i löpspåret eller på gymmet.

Klädsel för varje typ av aktivitet

Vare sig du försöker slå nytt rekord eller tar dina första löpsteg kan kläder från Reebok hjälpa dig nå det resultat du söker. Här finns en mängd träningskläder framtagna för dig som vill optimera din träning, och i utbudet hittar du allt från sköna och välsittande funktionstights med ett brett band i midjan och kortärmade tröjor med en kroppsnära utformning till sköna löparskor med lätt och responsiv stötdämpning och ovandel i mjuk mesh. På tal om löpträning är många plagg i Reeboks sortiment utrustade med reflexdetaljer så du syns ordentligt när du springer tidigt på morgonen eller närmare kvällssnåret. Reebok är även måna om att vara sparsam med jordens resurser och därför är många modeller tillverkade från återvunnet material.

Maximera din träning med snygga kläder från Reebok

Reeboks kläder är framtagna för att du ska kunna prestera på topp. Dock skadar det inte att modellerna i utbudet också är väldigt snygga. Här hittar du en uppsjö av designer gjorda för både vardagsbruk och intensiva träningspass. Slitstarka plagg kombineras med kontraststarka färgalternativ i exempelvis heritage teal, humble blue eller posh pink. Föredrar man retroinspirerade alternativ finns både kjolar och skor med klassiskt 80-talsmotiv. Utbudet är minst sagt varierat. Så varför inte nå det där personliga rekordet i stil med bekväma och stilrena träningskläder.