alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klänningar

 
[15]
Dam Classics Svart Reebok Classics Slim DressDam Classics Svart Reebok Classics Slim Dress

Reebok Classics Slim Dress

Dam Classics

Snygga klänningar för vardagen och festen

En skön och snygg klänning passar till många tillfällen. Modeller i urvalet kombinerar en sportig look i klassisk Reebok-anda, med typisk elegans framtaget för ärenden i vardagen såväl som för tillfällen när du behöver klä upp dig. Klädesplaggen kommer i normal och ledig passform eller i en kroppsnära utformning med ett brett urval av färger och designs.

Sportklänningar - ge vardagen en sportig look

Vare sig du föredrar en snygg vintage stil eller hellre lockas av klassiska, mer eleganta klänningar, finns ett brett urval av klänningar för sport hos Reebok. Här finns bekväma, vintageinspirerade sportklänningar med allt från högt skuren halsringning och snygga kontrastdetaljer till modeller med mjukt och stretchigt trikåmaterial, perfekt för långa arbetsdagar. Föredrar du en mer åtsittande modell har Reebok alternativ med kroppsnära utformning. Men här finns också alternativ med figursydd och normal passform om det föredras. Beroende på väder finns ärmlösa och lättare klädesplagg för de där varma sommardagarna. Du som prioriterar komfort hittar dock ett brett urval av sportiga klänningar med ledig passform, utmärkt för att slappna av i hemma i soffan såväl för ärenden i vardagen.

Ett brett och varierat klänningsutbud från Reebok

En klänning hamnar ofta i centrum. Därför är det viktigt att plaggen i utbudet hos Reebok kommer med en design och färgval som matchar med resten av klädesplaggen i garderoben. I sortimentet hittar du allt från diskreta designs med snygga basfärger till varianter som tar vardagsstilen till nästa nivå med justerbar midja i kontrastfärgade muddar och v-ringning. Utöver klassisk vardagsdesign finns sportiga och stilrena jacquardklänningar med nymodig, hög halsringning. Denna modell kommer även med snygga kontrasterande detaljer. Här finns alltså sköna klädesplagg i både klassisk sportig stil och eleganta vintageinspirerade alternativ i kroppsnära utformning. Hitta en klänning för det perfekta tillfället med en snygg modell från Reebok.