Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Klockor

1 Produkt
produktkategori
Pris
1,099 kr - 1,099 kr
1099

Sportklocka för träning och vardagsbruk

När du jagar ett personligt rekord eller vill förbättra din träning överlag är det värt att investera i en ordentligt sportklocka. I Reeboks utbud av sportklockor hittar du alternativ som håller måttet såväl som tiden och kommer i en snygg design som gör sport- och löparklockorna till ett populärt alternativ att bära i vardagen.

Få ut mer av din träning med snygga sportklockor från Reebok

När pulsen stiger är det lätt hänt att du glömmer bort hur du ligger till under träningspasset. Dessa klockor är framtagna för träning så du enkelt kan se om du behöver öka eller bibehålla tempot och på så vis disponera dina krafter. I Reeboks utbud av sportklockor hittar du mångsidiga alternativ med allt från inbyggd pulsmätare och stegräknare som spårar hur långt du har sprungit, till klockor som mäter din kaloriförbränning. Reeboks modeller är riktigt smidiga och är kompatibla med varumärken som teknikgiganterna Apple och Android vilket låter dig koppla upp klockan till mobilen. För dig som behöver kan du enkelt multitaska, med andra ord kan du välja musik, ta emot och skicka notifieringar, se senaste väderrapporten, samt ställa alarm vid behov och styra din kamera i telefonen om så önskas.

Sportklockor som kombinerar stil med funktion

Då klockorna i Reeboks utbud är kompatibla med en mängd olika tillbehör öppnar det upp för en mängd möjligheter för hur du kan förbättra tiden på ditt träningspass. Men här finns även klockar framtagna specifikt för exempelvis löpning som sparar tidigare löptider och kommer med en inbyggd GPS och stoppur. En del klockor är dessutom vattentäta, perfekt för triathleten eller simmaren. Reeboks sportklockor kommer i en neutral svart basfärg som fungerar som en snygg accessoar i vardagen. Så vare sig du vill slå nytt personligt rekord eller vill förbättra ditt träningspass, varför inte utmana dig själv med en snygg och funktionell klocka.