alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Komfort

 
[15]
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Ridgerider 6 Gore-Tex
Ridgerider 6
Work N Cushion 4.0
Back to Trail
Work N Cushion 4.0
Ridgerider 6 Leather
Walk Ultra 7.0 DMX MAX
Work N Cushion 4.0

Sköna promenadskor för långa turer i skogen

Oavsett väder är ett par komfortabla skor vid långa promenader eller hajkturer i skogen en värdig investering. Reeboks urval har promenadskor anpassade för extra kyliga dagar såväl som för varma sommardagar och kommer i färgval och designer som passar de allra flesta.

Vandra längre med sköna promenadskor från Reebok

Sköna promenader i stadsparken eller längre vandringar i naturen ger en uppfriskande och avslappnande effekt på kroppen samtidigt som en promenad även fungerar som ett ypperligt träningsalternativ. För att få ut det mesta av din vandring behöver du dock ett par skor med extra komfort och som tål både ojämnt underlag och växlande väder. I Reeboks urval av sköna promenadskor finns modeller med allt från Thermowarm-material, vilket värmer under kalla väderförhållanden, till skor med slitstark yttersula i greppande karbongummi, framtaget för stadiga steg vid omväxlande vandringar. Här finns även skor med DMX-teknologi som dämpar eventuella stötar genom att smidigt förflytta luft mellan bakre och främre delen av foten när du vandrar samt alternativ med flexibel design i framfoten vilket ger den en naturlig och skonsam rörelse under promenaden. En del skor i sortimentet är även försedda med meshfoder som ventilerar foten och på så vis håller foten sval under varma dagar.

Vandra i stil med kvalitativa promenadskor

Reebok tycker om att blanda högfunktionella skor med ett snyggt yttre. Därför kommer skorna i urvalet med en neutral design som snyggt matchar med dagens outfit. Skorna kommer även med högt och lågt skaft. Modeller med högre skaft ger extra stöd åt vristen medan alternativ med lågt skaft är optimerade för maximal rörelse. Färgerna på skon kombinerar matta basfärger med kontraststarka detaljer i exempelvis humble blue och red ember. Här finns alltså modeller framtagna för alla sorters vandringsaktiviteter och vardagsbruk. Unna foten ett par stilrena och sköna promenadskor.