alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Kompression

 
[115]
Herr Träningsform Svart Workout Ready Compression BriefsHerr Träningsform Svart Workout Ready Compression Briefs

Workout Ready Compression Briefs

Herr Träningsform

1 / 3
Sida:av 3

Maximera träning med ett par kompressionstights från Reebok

I Reeboks utbud av tights hittar du modeller framtagna för löpträningen ute i spåret, träningspasset på cykeln, eller för explosiv träning på gymmet. Alternativen kommer i flera olika färger och designer vilket dessutom gör Reeboks kompressionskläder till ett utmärkt klädesplagg att bära om du vill ha en sportig look i vardagen.

Kompressionskläder för både löparen och cyklisten

Kompressionstights har ökat i popularitet på senare dagar och bärs nu flitigt av allt från löpare till cyklister. Plagget har blivit en favorit dels på grund av dess eleganta design som kombineras med ökad rörelse och många andra fördelar. I utbudet hittar du exempelvis kompressionsshorts tillverkade i bekvämt och stretchigt bomullsmaterial framtagna för just längre cykelturer eller spinningpass. Givetvis finns vanliga tights designade i svettavledande och stretchigt material, perfekt för tuffa löppass eller för pulshöjande viktpass på gymmet. Många klädesplagg i Reeboks urval av exempelvis kompressionsleggings är tillverkade med extra stöd runt midjan samt med fuktavvisande egenskaper som håller kroppen både torr och sval under träningen. Vare sig det handlar om kompressionströjor eller tights kommer en del modeller i återvunnet material, för att spara på jordens resurser.

Stilrena träningskläder som matchar med dagens outfit

Reebok har ett brett och varierat utbud av kompressionskläder som både håller värmen under kyliga dagar och fungerar som ett snyggt plagg att bära för ärenden i vardagen. När det kommer till utomhusträning under tidiga morgnar eller sena kvällar finns modeller med reflexdetaljer så du syns ordentligt när mörkret fallet. Givetvis är det viktigt att du kan röra dig obehindrat samtidigt som du känner dig bekväm under träningspasset. Reeboks alternativ kommer därför med både kroppsnära utformning och normal passform. Som sagt, plagg med inbyggd kompression kommer med en rad fördelar. Maximera din träningskapacitet med ett par sköna och funktionella tights från Reebok.