alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

LegacyLifter

 
[2]

Reebok Legacy Lifter-kollektionen ger din träning en extra boost

När man försöker sätta personbästa och står där med skivstången vill man inte behöva tänka på sina skor. De behöver sitta perfekt på foten och följa med ordentligt vid squats. Det är här Reebok Legacy Lifter-kollektionen kommer in i bilden. Skorna är speciellt anpassade för tyngdlyftning, är oerhört bekväma och sitter som gjutna, så att du kan fokusera på att lyfta. De dubbla remmarna som sitter över fotryggen fixerar skon ordentligt och gummisulan greppar golvet väl så man inte glider omkring.

Legacy Lifter för den som gillar att ge allt på gymmet

Om man har rätt skor på sig blir det lättare att lyfta ergonomiskt. Dessutom upplever många att de klarar av att lyfta tyngre när de har ordentliga skor som är designade för ändamålet. Skillnaden på till exempel löparskor och lyftarskor är främst sulan. Skorna du snörar på dig när du ska ut och jogga har mycket mjukare sula, vilket behövs för stötdämpning. Men när man lyfter tungt behöver man en hårdare sula som inte är lika instabil. När man gör knäböj är det en fördel om man har skor vars häl sitter högre än vanligt. Då blir det lättare att få till en perfekt position där knäna inte går över tårna. Resultatet är bättre lyft och att ryggen mår bättre.

Legacy Lifter – För legendarisk tyngdlyftning

Vi på Reebok vet precis vilken kick man får när man lyft riktigt tungt. Och vårt mål är att den känslan ska förstärkas av bekväma kläder som gör det lättare att träna. Vi har allt du behöver för att ta din träning till nästa nivå, från grymma specialdesignade skor till snygga t-shirts och tights. Tanken är att du ska kunna köra riktigt hårt i gymmet utan att din kropp tar stryk i onödan och att du ska kunna sätta rekord efter rekord utan att bekymra dig om vad du har på dig.