alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

REEBOK X LES MILLS®

Pusha gränserna. Sätt stilen.

Les Mills

 
[72]
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Les Mills® Sports Bra
Les Mills® Long-Sleeve Midlayer Top
Les Mills® Graphic Tank Top
Les Mills® High-Rise Shorts
Les Mills® Natural Dye Fitted Joggers
Les Mills® Woven Pants
Les Mills® BodyPump® ACTIVCHILL Athlete T-Shirt
Les Mills® Bodysuit
Les Mills® Supremium Graphic Tank Top
Les Mills® Woven Cover-Up
Les Mills® Graphic Muscle Tank Top
Les Mills® Dreamblend Cotton Pants
Les Mills® Natural Dye Cutout Tank Top
Les Mills® Natural Dye Tank Top
Les Mills® Strength 2.0 Shorts
Reebok Nano X2 Les Mills®
Reebok Nano X2 Les Mills®
Reebok HIIT
Les Mills® ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Les Mills® Preseason T-Shirt
Les Mills® Colorblock Leggings
Les Mills® Natural Dye Vector Hoodie
Les Mills® BodyPump® ACTIVCHILL Singlet
Les Mills® Hooded Tee
Les Mills® Lux Perform High-Rise Tights
Les Mills® Myoknit T-Shirt
Les Mills® Reebok PureMove+ Bra
Les Mills® Iconic Tights
Reebok Lux Bold Mesh 2 Tights
Les Mills® Non Dye Twist Tank Top
Les Mills® Epic Two-in-One Shorts
Reebok Lux 3/4 Tights 2
Les Mills® Layering T-Shirt
Les Mills® Crop T-Shirt
Les Mills® Cropped Tank Top
Les Mills® Seamless Leggings
Les Mills® Activchill Style T-Shirt
Les Mills® Reversible Pinny
Les Mills® Rib Tank Top
Les Mills® Beyond the Sweat Bike Shorts
Les Mills® Beyond the Sweat Bike Shorts
Les Mills® Natural Dye Rib Shorts
1 / 2
Sida:av 2

Ge järnet med träningskläder från Les Mills-kollektionen

Bodyattack, bodypump, bodybalance: om du någonsin testat ett av dessa pass så har du redan upplevt en del av Les Mills makalösa värld. Deras pass finns i mer än 100 länder och finns även i form av videor så att man kan träna hemma. Men oavsett om du tränar i grupp eller själv vill du så klart ha kläder som är perfekta för passet och därför har vi tillsammans med dem tagit fram särskilda träningskläder. Les Mills-kollektionen är framtagen av designers som älskar träning och som även har koll på de senaste trenderna.

Reebok Les Mills gör vardagen bättre

Det ska vara kul att träna, och en sak som verkligen gör träningen roligare är när man känner sig snygg och stark. Här gör träningskläderna en stor skillnad. Vår kollektion Reebok Les Mills är full av plagg och skor där sömmarna sitter på precis rätt ställe, vilket både gör att de är bekväma och smickrande. Här slipper du hålla på och dra i kläderna under träningen – de sitter perfekt så att du kan fokusera på annat. Dessutom finns det gott om häftiga detaljer som följer det senaste modet inom träningsvärlden.

Hitta allt du behöver i Reebok Les Mills-kollektionen

Det finns få saker som kan ge en extra boost i ens träning som en ny outfit. Nya kläder att träna i ger en påminnelse om att det här är något som är viktigt för en, och man känner sig mycket mer motiverad att gå till gymmet om man känner sig snygg och säker på sig själv. Reebok Les Mills innehåller allt du behöver för en nystart i form av skor specialdesignade för högintensiv träning (HIIT), shorts, tights, linnen, t-shirts och sportbehåar. Skräddarsy din outfit efter dagens träning, till ett lugnt BodyBalance-pass kan du köra på en lös, skön t-shirt och stretchiga leggings, medan du till ett BodyPump-pass kan ha på dig ett coolt linne och shorts.