alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Les Mills · Kläder

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Les Mills-kläder för alla tillfällen

På över 20 000 ställen världen över kan man träna olika pass från träningsgiganten Les Mills. Du kanske till exempel har hört talas om BODYBALANCE, som är en kombination av yoga, pilates och tai-chi eller BODYPUMP som är styrketräning i grupp. Oavsett vilken typ av träning du gillar eller om du kör olika pass under veckan så passar Les Mills-kläder just dig och din träning. Kollektionen innehåller plagg som verkligen har det där lilla extra och som ligger i framkant inom fitness-modet. Detta är kläder för dig som vill tycka att det är roligt att packa träningsväskan!

Les Mills-kläder från Reebok är anpassade för rörelse

Vartenda plagg av Les Mills-kläder från Reebok är framtaget med en speciell träningsform i åtanke, för att du verkligen ska kunna lita på att de håller vad de lovar. Till exempel finns det leggings som har en extra bred panel i svanken för att det inte ska skava när du gör golvövningar som sit-ups. Materialen är fuktavledande och en del plagg är tillverkade av återvunnen polyester. Oavsett vilket plagg du satsar på ligger det mycket tanke bakom för att det ska vara bekvämt, funktionellt och snyggt.

Reebok Les Mills – Kläder och skor för HIIT

Om du gillar att utmana din kropp och kör högintensiv träning (HIIT) så finns det inte bara kläder från Reebok Les Mills, utan även skor som är utformade för att passa denna träningsform. De sitter stadigt på foten och ger precis lagom stötdämpning och greppar bra mot underlaget. Med dessa skor, kombinerat med sköna shorts och en praktisk topp kan du göra dina burpees utan att behöva oroa dig för att glida. Om du är tjej rekommenderar vi även att satsa på en sportbehå från samma kollektion, vars material ger mer stöd när du rör dig än när du är stilla.