alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Les Mills · Linnen

 
[27]

Les Mills linnen – för alla typer av träning

Det är oerhört viktigt att ha på sig bekväma kläder när man tränar. Hur ska man annars kunna ge järnet? Les Mills linnen finns i många olika modeller och oavsett vilken träningsform du utövar lär det finnas något som passar just dig. Det finns både linnen som sitter löst och ledigt, perfekt om du tränar dans och vill ha en estetisk outfit, och tajtare linnen som är bra till gymmet och hårda träningspass där kläderna inte får komma i vägen. Många föredrar att ha på sig linne framför t-shirt när de tränar eftersom man slipper fula svettfläckar.

Linnen från Les Mills är snygga och hållbart framställda

Dessa linnen finns i alla möjliga designer, vissa har en hel rygg, vissa har brottarrygg och andra har band som är korsade över ryggen. Detta för att du ska kunna hitta något du gillar, oavsett vilken stil du föredrar. En del av tyget som används till dem är framställt i samarbete med Better Cotton Initiative, vilket bidrar till en hållbar bomullsproduktion. Detta innebär att du kan bära dem med gott samvete, och andra plagg innehåller återvunnen polyester vilket även det är bra för miljön.

Les Mills linnen är outfitens pricken över i:et

Det är inte bara linnen som finns att köpa från Les Mills, utan även allt annat du behöver för en komplett träningsoutfit. Du kan till exempel matcha ditt nya linne med snygga leggings eller shorts. Det är upp till dig om du vill köpa en enhetlig kombo eller mixa olika stilar för att få fram din egen, unika stil. Och om du är tjej kan vi varmt rekommendera sportbehåarna från Les Mills, eftersom de ger exakt så mycket stöd du behöver i stunden. Ju hårdare du tränar, desto mer stöd ger behån. Och när du vilar eller stretchar anpassar den sig efter det.