alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Les Mills · Shorts

 
[9]

Reebok Les Mills shorts är perfekta för hårda träningspass

När det är varmt på sommaren eller man helt enkelt tränar riktigt hårt så behöver man ha svala, fuktavledande kläder som dessutom är bekväma. Reebok Les Mills shorts är suveräna oavsett om du ska ta en lång, härlig löprunda, köra ett danspass eller lyfta skrot på gymmet. Shortsen finns både för tjejer och killar och har en lös men ändå smickrande passform som gör att de sitter bra när du tränar. Eftersom de sitter så bra slipper man hålla på och rätta till dem under träningen och kan i stället fokusera på att slå sina personliga rekord!

Väl genomtänkt design i Reebok Les Mills shorts

Reebok Les Mills shorts är designade med motionären i åtanke och fokus har legat på att skapa plagg som är svala, snygga och miljövänliga. För att åstadkomma det har vi använt oss av så kallad Speedwick-teknologi, som transporterar bort fukt så att huden hålls både sval och torr. Vissa har även höga sprund i sidorna för att ge extra ventilering. En del av shortsen är också delvis tillverkade av bomull från Better Cotton Initiative för att hjälpa till att förbättra bomullsindustrin världen över.

Matcha dina Reebok Les Mills shorts med ett snyggt linne

När du har skaffat ett par Reebok Les Mills shorts finns det inget bättre att matcha dem med än ett linne från samma kollektion. Shorts och linne är en bra outfit för hård träning, så kläderna varken är i vägen eller gör dig varmare och svettigare än nödvändigt. Dessa linnen finns i många olika stilar och du kan välja själv om du vill hitta ett som är likt dina shorts eller om du ska köra på något annorlunda för att få till en helt unik stil, och de är tillverkade av högkvalitativa material och har kul detaljer så att träningen blir roligare.