alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Les Mills · Skor

 
[4]

Reebok Les Mills skor tar HIIT till nya nivåer

Har du testat högintensiv träning (HIIT) någon gång? Ett HIIT-pass tar oftast inte så lång tid, men ger extremt bra träning, både styrka och kondition. Reebok Les Mills skor är perfekta för denna typ av träning då de sitter bra på foten och har en styv sula som ger en lätt stötdämpning med hjälp av EVA-material. Dessa skor är inte lika stötdämpande som löparskor, men det behöver de inte vara heller. Det viktigaste är att de är smidiga och lätta att göra alla möjliga övningar i som till exempel burpees.

Les Mills skor är outfitens hjältar

Det viktigaste man har på sig när man tränar är faktiskt skorna. De gör det lättare att utföra övningar på rätt sätt och vad du har på fötterna kan påverka hela kroppen, särskilt knän och rygg. Men Les Mills skor är inte bara praktiska och sköna, de är riktigt snygga också. De har en modern design och finns tillgängliga i ett antal snygga färgkombinationer, både för herrar och damer. Oavsett hur dina träningskläder ser ut så finns det ett par HIIT-skor som matchar och som får dig att vilja ge allt i träningslokalen!

Använd ventilerande träningsstrumpor i dina Les Mills skor

Många använder helt vanliga bomullsstrumpor när de tränar, men det är bra mycket bättre att använda ventilerande träningsstrumpor i sina Les Mills skor. Våra träningsstrumpor har meshpaneler som gör att de är väldigt tunna och att fukt och värme inte stängs in. Detta är både bekvämt och bra för fötterna. För en snygg stil på träningen rekommenderar vi att satsa på våra strumpor som är lågt skurna så de inte sticker upp för långt ovanför skon. Detta är också mycket bekvämt, och man slipper få röda märken på smalbenen när man tränar. Våra träningsstrumpor finns i många olika färger och modeller.