alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Les Mills · T-Shirts

 
[7]

Topp från Les Mills – ett skönt plagg perfekt att träna i

Det är en speciell känsla att ta på sig en ny topp från Les Mills. Plötsligt får man en väldig lust att träna lite hårdare. Det mjuka tyget sitter följsamt men inte för tight på kroppen och när man väl har tränat klart börjar man fundera på när man hinner tvätta den så att man kan använda den igen. Oavsett om du är kille eller tjej finns det ett flertal härliga toppar att välja på som passar till de allra flesta sporter och träningsformer. Särskilt om du tränar BODYPUMP, BODYBALANCE eller något annat av Les Mills pass är de helt perfekta.

Satsa på en t-shirt från Les Mills för hög kvalitet

Vilken t-shirt från Les Mills du än väljer så får du ett plagg som är mjukt och skönt att bära. Bomullen kommer från Better Cotton Initiative som verkar för en mer hållbar bomullsindustri, så att du kan ha på dig tröjan med gott samvete. T-shirtarna sitter löst så att du kan röra dig obehindrat när du tränar, men många väljer även att ha på sig dem när de inte tränar just för att de är så bekväma och snygga!

Matcha din t-shirt från Les Mills med snygga byxor

Fördelen med en t-shirt från Les Mills är att du kan matcha den med nästan vilka byxor som helst. De flesta tröjorna är ganska neutrala i färg och form, vilket gör dem väldigt mångsidiga. Les Mills har bland annat väldigt snygga mönstrade träningsleggings som ger ens outfit en kul twist. De sitter högt i midjan och är smickrande för figuren. Och framför allt sitter de ordentligt på plats när du tränar! Man kan även satsa på ett par korta shorts om det är varmt ute eller om man tränar riktigt hårt.