alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Les Mills · Tights

 
[5]

Les Mills tights – trendiga och välsittande

Det finns inget värre än att träna i leggings som sitter illa. I stället för att lägga allt fokus på att träna hårt får man i stället dra upp dem i midjan, och så ska det inte behöva vara! Les Mills tights däremot är raka motsatsen till sådana illasittande leggings. Tightsen är designade för att verkligen sitta väl och har en hög midja. Många kvinnor föredrar en hög midja eftersom det ger en slankare figur, men det gör även att det är bekvämare att göra magövningar. De gör att du ser stark och vältränad ut, precis som det ska vara!

Reebok Les Mills tights är bekväma och miljövänliga

Reebok Les Mills tights sitter som en smäck och har sömmar som inte skaver. Vissa har flera ventilerande meshpaneler strategiskt placerade så att du inte blir för varm och svettig när du tränar. Dessutom är det en snygg detalj. Det finns både hellånga tights och kortare, mönstrade och enfärgade. Vissa av tightsen är tillverkade av återvunnen polyester för att värna om miljön. Materialet är fuktavledande för extra komfort. För ännu mer miljötänk och hållbarhet rekommenderar vi att tvätta tightsen i 30 grader och att undvika torktumling.

Kombinera Reebok Les Mills tights med en skön hoodie

Det är inte bara på gymmet som Reebok Les Mills tights passar bra, utan det är även ett härligt plagg att ha på sig hemma och när man uträttar ärenden på stan. Eftersom de är så bekväma använder många dem som vardagsplagg. Vi rekommenderar att ha en skön hoodie på överkroppen, det är en look som både ser sportig och mysig ut på samma gång. Och framför allt så är det oerhört bekvämt! Välj själv om du vill köra en nedtonad vardagslook med enfärgade kläder eller en modern stil med kul mönster och färger.