alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Lila · Sneakers

 
[18]
Back to Trail
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Classic Leather
Instapump Fury 95
Reebok Royal Classic Jogger 3
Reebok Royal Classic Jogger 3
Cardi B Freestyle Hi
Weebok Storm X
Ridgerider 6
Ridgerider 6 Gore-Tex
Cardi B Club C
Reebok Heritance
Instapump Fury Zone

Känn dig kunglig och lyxig med ett par lila sneakers

Att bära lila har länge associerats med lyx och kungligheter. Om du slänger på dig ett par lila sneakers kommer du utstråla välstånd, elegans och lojalitet. Åtminstone om man ska tro på färgpsykologin som dessutom säger att lila uppmuntrar till andlighet och djupa tankar. För oss är hälsa nära besläktat med andlighet, för utan en god hälsa kan du inte ta hand om övriga aspekter i ditt liv. Med ett par lila träningsskor kan du enkelt utmana dig själv och ge ditt allt på nästa träningspass.

Lila träningsskor med smart teknologi

Oavsett om du föredrar ljusare lila, mörkare lila eller någon nyans däremellan så finns ett par lila träningsskor som garanterat matchar din inre kunglighet. Vi har utvecklat skor med smarta meshpaneler eller Speedwick-teknologi som hjälper till att absorbera fukt och håller dina fötter torra och svala. Om du är en person som avskyr skosnören har vi bland annat skor med kardborreband och ett smart snörsystem som tillåter dig att dra på skorna och justera de så de passar dina fötter. För att ge dig det stöd du behöver har vi utvecklat olika stötdämpande teknologier, bland annat DMX-teknologi som hjälper till att dämpa stötar genom att förflytta luften mellan hälen och tårna medan du går.

Du sätter stilen med ett par violetta skor

Med ett par violetta skor kan du ta fram den där lyxiga känslan som ibland behövs när det är dags att köra ett hårt träningspass. Känn dig som en kung eller drottning i träningssalen tillsammans med ett par snygga byxor eller tights och ett snyggt linne. Om du föredrar att använda klänning för att känna dig som en riktig drottning borde du kolla in våra sportiga men feminina klänningsmodeller, annars om du hellre vill känna dig kunglig så fungerar en cool träningsoverall. Eller varför inte skapa en tuff, modern stil som tar fram en ny kunglighet som vi inte tidigare har sett.