alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Linnen · Fitness & träning

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Bekväm men stilren stil i ett snyggt gymlinne

Att hinna byta om mellan jobb och träning kan vara mer tidskrävande än man tror. Därför rekommenderar vi att du investerar i snygga träningskläder som går bra att använda på jobbet såväl som på träningen så att du kan gå direkt från jobbet in till träningslokalen och ta dig an nya utmaningar. En bra början är ett snyggt gymlinne som fungerar på sommaren såväl som för resten av årstiderna. Släng på dig ett linne och försök dig på ditt nya personbästa!

Funktionell teknologi i linnen för gymmet

Vi tycker att det är viktigt att man är snäll mot naturen och sin omgivning, därför är våra bomullskläder tillverkade tillsammans med Better Cotton Initiative som är ett samarbete för att förbättra den globala bomullsproduktionen. Vi har också gymlinnen som är tillverkade av återvunnen polyester för att spara på jordens resurser och minska på avfallet. Om du vill minska risken att överhettas bör du investera i några av våra gymlinnen som har bra fukttransport genom våra speciellt framtagna kläder bland annat meshpaneler, Speedwick-teknologi, ACTIVCHILL-material, för att endast nämna några. Vi har även linnen tillverkade med SmartVent-garn som reagerar på svett och hjälper till att öka ventilationen med 20 % när du kör ett hårt träningspass.

Sätt stilen för året med ett coolt linne

Oavsett om du är en mer avskalad person som gillar enkla linnen, eller om du är en person som gillar färgstarka och expressiva kläder så finns det något för dig. Det bästa med ett linne är att det kan bäras året runt, när det är kallt kan det vara skönt att dra på sig en tjockare tröja och ett par sköna byxor eller tights tillsammans med snygga sneakers. När det är varmt och skönt passar ett par coola shorts och fräscha skor utmärkt. Om du föredrar att träna tidiga morgnar eller sena kvällar så har vi linnen med reflexdetaljer som hjälper dig att synas i mörkret.