alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Lite

 
[31]

Var lika lätt som en fjäder med Reebok Lite-kollektionen

Investera i ett par och försök på dig ditt nya personbästa! Det sägs att man behöver gå 15 000 steg dagligen för att ha en god hjärthälsa (om man inte tränar i övrigt), dock kan det vara svårt att hinna med när man lever livet i högt tempo. Om du har ett stillasittande jobb, kan en idé vara att försöka stå upp så mycket som möjligt. Det finns ingenting mer irriterande när man är ute och springer som ett par tunga och klumpiga skor som gör att det känns som man har två tegelstenar fästa på skorna. Därför har vi valt att utveckla ett par lätta skor, Reebok Lite-kollektionen, som gör att det känns som du är lätt som en fjäder då tyngden från dumma skor försvunnit.

Reebok Lites teknologi underlättar varje steg

Att ha skor som är lätta och mångsidiga kan vara svårt att hitta, våra Reebok Lite går bra att använda till löpningen såväl som till vardagen. Våra sneakers är tillverkade för att vara bekväma från morgon till kväll så att du kan använda de direkt från jobbet till träningspasset och spara dyrbar tid. Vi använder oss av det stötdämpande EVA-materialet för att ge dina fötter det stöd som behövs genom hela dagen. Om du inte gillar skosnören så har vi slip-on skor som omsluter dina fötter som en strumpa. Annars har vi självfallet sneakers med klassiska skosnören.

Lätta sneakers med en tung outfit

Reebok Lite kommer i mängder av olika mönster och färger och kommer garanterat sätta lite edge till din outfit. Släng på ett par coola byxor eller tights, ett snyggt linne, en schysst tröja och du är redo för dagen från jobb till hårt träningspass. Det bästa med våra extra lätta skor är att ovandelen är i ventilerande mesh vilket hjälper att hålla dina fötter torra och svala.