alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Livsstil

 
[1817]
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Workout Plus
Club C 85 Vintage
Classic Leather
Club C 85
Club C 85 Vintage
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Club C 85
THE FLINTSTONES Instapump Fury 94
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ
Club C 85 Vintage
Reebok Royal Glide
La Casa De Papel Classic Leather
Workout Plus
F/S Hi
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Club C Revenge
Classic Leather
Ghostbusters Ghost Smasher
Classic Leather
Cardi B Freestyle Hi
Club C Revenge Vintage
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Classic Leather
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Court Peak
COURT PEAK
Club C 85 Vintage
Classic Leather
Freestyle
Classic Leather
Classics Natural Dye Sweatshirt
Club C Double

Se cool ut alltid med Reebok Lifestyle-kollektionen

När vi säger Reebok Lifestyle-kollektionen menar vi självklart alla våra välutvecklade kollektioner och utbud som kan hjälpa dig att underlätta ditt träningspass. Vi försöker utveckla kläder, skor och accessoarer som passar till alla som har någon typ av aktivt eller bekvämt liv. Våra produkter är inte bara snygga men även funktionella och är speciellt framtagna för att underlätta ditt aktiva liv. Att spara tid har blivit allt viktigare och därför är det viktigt med stilrena träningskläder som tillåter dig att gå direkt från jobbet till träningspasset.

Teknologin bakom Reebok Lifestyle

Vi vill att det är enkelt för dig att endast fokusera på träningen, att undvika tänka på saker som försvårar träningspasset. För att underlätta har vi använt oss av olika material och tyger som har en unik funktion för att ge dig den support du behöver. Våra kläder är tillverkade i allt från meshpaneler till Speedwick-teknologi för att hjälpa till hålla dig torr och sval under hela träningspasset. Vi har SmartVent-garn som reagerar på svett och ökar ventilationen med 20 %. Vi har skor med eller utan skosnören, skor med EVA-material som fungerar stötdämpande och DMX-teknologi som förflyttar luften från hälen till tårna medan du går för att dämpa stötar, bara för att nämna några av våra unika teknologier och material som hjälper dig att nå ditt nya personbästa.

Reebok är en livsstil

Kallar du dig själv fashionista, träningsfreak, sportsdiva, retro, hippie, modern, ja listan kan göras lång. Oavsett vad du kallar dig så är vi säkra på att det finns åtminstone en sak som du föredrar, antingen en aktiv eller bekväm livsstil. Det är du som väljer vilken livsstil som du tycker är typiskt Reebok, eller snarare typiskt dig. Släng på valfri Reebok produkt och ta dig an den nya dagen och de nya utmaningarna som väntar!