alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Livsstil

 
[2053]
Pris
94 kr - 8 999 kr
948999

Se cool ut alltid med Reebok Lifestyle-kollektionen

När vi säger Reebok Lifestyle-kollektionen menar vi självklart alla våra välutvecklade kollektioner och utbud som kan hjälpa dig att underlätta ditt träningspass. Vi försöker utveckla kläder, skor och accessoarer som passar till alla som har någon typ av aktivt eller bekvämt liv. Våra produkter är inte bara snygga men även funktionella och är speciellt framtagna för att underlätta ditt aktiva liv. Att spara tid har blivit allt viktigare och därför är det viktigt med stilrena träningskläder som tillåter dig att gå direkt från jobbet till träningspasset.

Teknologin bakom Reebok Lifestyle

Vi vill att det är enkelt för dig att endast fokusera på träningen, att undvika tänka på saker som försvårar träningspasset. För att underlätta har vi använt oss av olika material och tyger som har en unik funktion för att ge dig den support du behöver. Våra kläder är tillverkade i allt från meshpaneler till Speedwick-teknologi för att hjälpa till hålla dig torr och sval under hela träningspasset. Vi har SmartVent-garn som reagerar på svett och ökar ventilationen med 20 %. Vi har skor med eller utan skosnören, skor med EVA-material som fungerar stötdämpande och DMX-teknologi som förflyttar luften från hälen till tårna medan du går för att dämpa stötar, bara för att nämna några av våra unika teknologier och material som hjälper dig att nå ditt nya personbästa.

Reebok är en livsstil

Kallar du dig själv fashionista, träningsfreak, sportsdiva, retro, hippie, modern, ja listan kan göras lång. Oavsett vad du kallar dig så är vi säkra på att det finns åtminstone en sak som du föredrar, antingen en aktiv eller bekväm livsstil. Det är du som väljer vilken livsstil som du tycker är typiskt Reebok, eller snarare typiskt dig. Släng på valfri Reebok produkt och ta dig an den nya dagen och de nya utmaningarna som väntar!