alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Livsstil

 
[1917]
NPC II
Classic Leather
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Classic Nylon
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Club C 85
Club C Double GEO
Classic Leather
Club C 85
Club C Revenge Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Classic SP Vegan
Club C Revenge
Club C 85
Club C Double
Graphic Series Linear Logo Tee
Classic Leather
Club C 85 Vintage
LT Court
Graphic Series Linear Logo Tee
Classic Leather
Court Peak
Club C 85
COURT PEAK
Classic Leather 1983 Vintage
Ex-O-Fit Hi
Classic Leather
Workout Plus 1987 TV
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Club C 85
Ex-O-Fit Hi
Classic Leather Legacy AZ
Classic Leather
Cardi B Classic Leather V2 Shoes
Classic Leather
GL 1000
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Cardi B Freestyle Hi
Classic Nylon
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple Clip

Se cool ut alltid med Reebok Lifestyle-kollektionen

När vi säger Reebok Lifestyle-kollektionen menar vi självklart alla våra välutvecklade kollektioner och utbud som kan hjälpa dig att underlätta ditt träningspass. Vi försöker utveckla kläder, skor och accessoarer som passar till alla som har någon typ av aktivt eller bekvämt liv. Våra produkter är inte bara snygga men även funktionella och är speciellt framtagna för att underlätta ditt aktiva liv. Att spara tid har blivit allt viktigare och därför är det viktigt med stilrena träningskläder som tillåter dig att gå direkt från jobbet till träningspasset.

Teknologin bakom Reebok Lifestyle

Vi vill att det är enkelt för dig att endast fokusera på träningen, att undvika tänka på saker som försvårar träningspasset. För att underlätta har vi använt oss av olika material och tyger som har en unik funktion för att ge dig den support du behöver. Våra kläder är tillverkade i allt från meshpaneler till Speedwick-teknologi för att hjälpa till hålla dig torr och sval under hela träningspasset. Vi har SmartVent-garn som reagerar på svett och ökar ventilationen med 20 %. Vi har skor med eller utan skosnören, skor med EVA-material som fungerar stötdämpande och DMX-teknologi som förflyttar luften från hälen till tårna medan du går för att dämpa stötar, bara för att nämna några av våra unika teknologier och material som hjälper dig att nå ditt nya personbästa.

Reebok är en livsstil

Kallar du dig själv fashionista, träningsfreak, sportsdiva, retro, hippie, modern, ja listan kan göras lång. Oavsett vad du kallar dig så är vi säkra på att det finns åtminstone en sak som du föredrar, antingen en aktiv eller bekväm livsstil. Det är du som väljer vilken livsstil som du tycker är typiskt Reebok, eller snarare typiskt dig. Släng på valfri Reebok produkt och ta dig an den nya dagen och de nya utmaningarna som väntar!