alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Löpning · Accessoarer

 
[28]

Löpartillbehör som underlättar löparpasset

Det bästa sättet att träna upp sin grundkondition är att utmana sin andning, vilket du kan göra när du joggar eller springer. Dock kan det hända att man känner sig törstig i slutet av ett träningspass och då kan det vara skönt att ha lite löpartillbehör. Vi behöver ungefär två liter vatten om dagen för att hålla vätskebalansen rätt, när vi tränar hårt och blir väldigt varma under en längre tid kan vi behöva upp till fyra liter. Reebok har smarta vattenflaskor som är enkla att ta med sig och kan underlätta ditt dagliga vätskeintag.

Löparutrustning i funktionella material

Löpningstillbehör kan vara allt från smarta, funktionella löparstrumpor till en cool keps som hjälper till att skydda dig från det jobbiga regnet eller solen som lyser starkt i ansiktet. Om du är en person som gillar tidiga morgnar och sena kvällar så har vi utvecklat kepsar med reflexdetaljer som kommer hjälpa dig att synas i mörkret. Om du gillar coola tryck och mönster kommer något av vår utrustning för löpning att positivt överraska dig. Om du lätt blir överhettad bör du satsa på en keps som hjälper till att fungera som ett svettband och som absorberar svett. Strumporna har blivit tillverkade så de antingen inte syns överhuvudtaget i skorna eller att de syns tydligt för att uttrycka ens coola personlighet.

Stilen finns i löpningsaccessoarerna

Förutom snygga och funktionella kläder kan det bli svårt att orka sig genom ett helt träningspass om man inte har rätt utrustning. Därför har vi bland annat sköna strumpor som gör dina skor ännu bekvämare och solglasögon och keps som hjälper till att skydda dina känsliga ögon mot den starka solen. Det bästa med keps är att det inte bara ser riktigt coolt ut men det stoppar även oönskad svett från att rinna ner i ansiktet samt håller håret på plats.